Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Creed Green Irish Tweed

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Uzun zamandır takipteydim şişeyi edindim şimdi. Siz söylemezseniz kimse arkoya benzetmez. Ama söyleyince aaa benziyor diyorlar Koku olarak o kadar yıllar geçmesine rağmen her koklayan çok sevdi

Yorum

Mavi-plastik şişeli Arko, Cool Water'un kolun...Cool Water de Green Irish Tweed'in klonu. Luca Turin, Green Irish Tweed'e değil de Cool Water'ı 100 klasikler arasına almış...bir düşünmek lazım. Anladığım kadarıyla fiyatından dolayı; Luca Turin'e göre bir şişe parfüme verilecek fiyat, kaliteli bir yerde iki kişilik akşam yemeğine verilen fiyata denk olmalıdır. Luca Turin'e göre kaliteli iki kişilik akşam yemeği-bir kadeh şarap dahil 150 Dollar'ı geçmemelidir. Geçerse o da kazık. Yani ha Extrait Parfume olsun ha EDP ha EDT..maksimum verilecek fiyat 150 dollar...gerisi kazık.

Yorum

• DouglasCst
        DouglasCst Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        yorumunuz mantıklı ve güzel. Luca Turin'in bakış açısına göre 150 dolar üzeri olan bütün parfümler kazıksa bir niche hatta designer parfümler kazık bizi kazıklıyorlar öyleyse

• mertus
        mertus Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Ancak hesaba katılması gereken bir başka konu var;

Luca Turin'in 150 dolara ulaşabildiği parfümler ülkemizde 1500 - 2500 TL bandında satılıyor.

• DouglasCst
        DouglasCst Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        İşin şakası bir yana haklısınız. maalesef ülkemizde genel olarak niche olsun designer olsun bütün parfümler pahalı

Kokusuna bir şey diyemem belki ama piyasada o kadar benzer koku varken ve rakam olarak uçurum bulunurken gidip yüksek miktarlarda para verip alasım gelmiyor.

Yorum

Canımdır o benim.

Yorum

Bu yaz Ormonde Man ile arasında seçim yapmam gerekecek gibi duruyor. İki şişe yaz için çok lüks benim için.

Yorum

creedler arasında en uzak olduğum koku bu maalesef, kokuyu sevmediğimden değil ucuza çok alternatifleri var ve eskisine ulaşma imkanımız neredeyse yok bu yüzden.

Yorum

2014 batch buldum almayı düşünüyordum ama bu yorumlar kararımı değiştirecek sanırım. Bu düşüncenin üstüne bir kaç gün yatayım bakalım fikrim değişecek mi?

Yorum

Merak ettiğim, ama bir türlü deneme fırsatımın olmadığı parfüm.

Yorum

GIT şahane bir koku ya, keşke satmasaymışım dediğim özlediğim nadir kokulardan, muhtemelen ileride tekrar bir şişesini alırım

Yorum

Markanın belki de sevdiğim tek kokusu ( denediklerim arasından. Avuntus, GIT, original santal, SMW) Himalaya güzel diyorlar. Onu denemek istiyorum. Markadan hiç şişe yok elimde sanırım şişe olarak alırsam git alırım.

Yorum

İşleniyor...
                    X