Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Astral Exclusive - Nishane'nin doğuşu gibi

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Astral Exclusive - Nishane'nin doğuşu gibi

    Bildiğiniz üzere Türkiye parfümde çok büyük yollar kattetti. her geçen gün üzerine bir tuğla daha koyduğumuz ve ilerlediğimiz bir basamak oluşturuyor.
    piyasadaki normal sözde büyük firmaların parfümlerinden sıkılmışken, bir ara nishane patladı, hevesimizi aldık baya iyi işler yaptı hala hacıvatını ve fan your flamesi kullanırım zevkle.
    sonra unique luxury, regalien, alghabra vs derken Şimdide tıpkı nishanenin ilk zamanlarda ki doğuşu gibi bir marka ortaya çıktı. Oldukça kaliteli ve naturel kokular üreten Astral Exclusive ile ilk tanışmam instagram sayfasındaki koku koleksiyoneri sayesinde oldu. sonradan öğrendiğim ve defalarca tecrübe ettiğim bu feromonlarda kullanılıyor Exclusive seride. çünkü ne zaman kullansam karşı cins mutlaka bir tepki veriyordu..
    Ben ragnar isimli parfümlerini çok çok beğendim diğerlerini de sırasıyla alacağım inşallah. bu koku deniz kum güneş narenciye notalarıyla harmanlanmış ve feromon ile desteklenmiş mükemmel ötesi bir koku.. koku profili olarak bir benzeri henüz koklamadım ama aklınızda birşeyler canlandırsın diye bahsedeyim ; Vibrato desen değil, tygar desen el öptürür, roja burlinghton desen havada tokatlar. kokuları o derece iyi ve her parfümün içerisinde doğal hammaddeler kullanılıyor.
    Efsanevi Viking lideri Ragnar Lothbrok'tan ilham alan bir koku olan Ragnar, dinamik ve güçlü bir savaşçının özünü kapsıyor. Bu koku onun kalıcı ruhuna bir adanmışlıktır ve onu hayal kırıklığına uğratmaz. Koku, cesur ve canlandırıcı bir bergamot ve zencefil patlamasıyla açılıyor. Bu üst notalar, tıpkı eski Viking baskınları gibi hemen dikkatinizi çeker. Daha sonra koku, bu
İşleniyor...
X