Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

John Varvatos Artisan Pure

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • John Varvatos Artisan Pure

    Click image for larger version

Name:	96D73783-4E2E-4ECF-AAED-93706132A7D6.jpeg
Views:	514
Size:	300.6 KB
ID:	211247

    John Varvatos Artisan Pure

    Her damlasında serinlik ve doğallık gizli...

    Yaz ayları, özellikle de temmuz ve ağustos sıcakları parfüm kullanacağımız zaman kara kara düşündürür bizi. Zaten sıcakların bunalttığı bu aylarda bir de yanlış parfüm seçimi yapmak hem kendimizi hem de çevremizi çekilmez bir kısır döngünün içine sokabilir, güzel kokayım derken olumsuz eleştirilerin hedefine bizi koyabilir. Yaz mevsiminde ağır odunsular, tatlı gourmandlar, gövdeli orientaller gibi sınıflara giren parfümlerden uzaklaşmak en mantıklısı olacaktır.

    Bu zamanlarda bizim can yoldaşımız olan hafif meyveler ve narenciyeler ön plana çıkmalı. Ferahlığı ve serinlik hissiyatıyla hafif kokulara sahip olan parfümler. Nasıl ki şortun altına bot giymiyorsak parfümleri de bu bağlamda kullanmak gerekiyor.

    Şimdi bu mevsime en yakışan bir fiyat performans parfümünü size takdim edeyim; John Varvatos Artisan Pure. En doğal narenciyelerin parlak ve temiz hissiyatına bir de ferah yapı eklenmiş. Kalitesi o kadar üst düzey ki bu tarz narenciye temalı niche parfümlerden eksisi yok, artısı var.

    Hiç düşünmeden elinizin gideceği ve fısır fısır kullanılacak bir parfüm. Her kullanışta verdiği keyfin yanında serin hissiyatını da size geçiren bir parfüm. Yemyeşil bir narenciye bahçesinin tam ortasından geçen buz gibi suyuyla etrafı serinleten bir berrak bir dere gibi. Hem yeşil hem taze hem de ferah bir his veriyor Artisan Pure.

    Dolabınızda parfüm seçeneğiniz sınırlıysa ve sıcak havalarda ne kullansam diye benim gibi kara kara düşünüyorsanız, yaz aylarına size zevk vererek eşlik edecek Artisan Pure ile mutlaka tanışmalısınız.
İşleniyor...
X