Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Nishane Kredo

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Nishane Kredo


    Click image for larger version

Name:	C9ED2C0E-8286-4A7C-AE69-F10224832B86.jpeg
Views:	624
Size:	30.0 KB
ID:	210858

    Nishane Kredo

    Time Capsul serisinin bıçkın erkeği. Daha ilk sıkışta sertliği ile kendini farklı bir yöne oturtan ve dikkat çeken bi çalışma. Kodaman parfümünden ziyade parfümlerin kodamanı olmuş.

    Bu parfümün erkeği otoriter bir liderliğe sahip. Karizmasının farkında ve bu farkındalık onu egoist yapmış. Son sözü söyleyen ve sözü harfiyen dinlenen bir lider bu. Geçtiği yeri titreten, saygı duyulan.

    Dior Fahrenheit, Hermes Belami, Pascal Morabito Or Black gibi kalbur üstü deri parfümlerin tasarımcısı olan Jean-Louis Sieuzac elinden çıkmış sıvılaştırılıp yoğunlaştırılmış bitter kıvamında karizmatik bir abide.

    Vernikli, cilalı bir odunsuluğun hakim olduğu parfüm deri notasından gelen hafif karanlık nüanslar ile lüks ve zengin bir izlenim bırakıyor. Şatafatla parlayan ve sırf dikkat çekmek üzerine oturtulan gösteriş budalası bir parfüm değil. Dikkat çekmesini çok iyi başarıyor ama bunu karizması ve gizemi ile yapıyor. Sonradan değil doğuştan bir karizmaya sahip.

    Her ne kadar hiç bir şeye benzememek için uğraşılsada artık sömürülen Oud notası ile farklı bir şey yapabilmek neredeyse imkansız hale geldiği için ucundan kıyısından birşeylere benzetmek mümkün. Evet oudun kullanılış bakımı Tom Ford Oud Wood’u anımsatıyor. Cilalı yapısı da Byredo Accord Oudu hatırlatıyor. Ama bu onun suçu değil artık Oud notasının sadece pilavı kaldı yapılmayan. Bir yerlerden bir şeylere ister istemez benzetiyorsunuz.

    Sonbahar ve kış aylarına uygun yapısı, lüks izlenimi ve dikkat çekici kokusu ile orta yaş grubunu hedef alan zengin bir iş adamı parfümü.

  • #2
    Nishanenin bu son serisinden en çok bu parfüm ilgimi çekti notaları itibariyle umarım deneme şansımız olur, hatta geleneksel nishane spliti gelse fena olmaz, şişe vermezlerse bile uygun fiyatlı bir deneme spliti güzel olabilir.

    Yorum

    İşleniyor...
    X