Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Comme Des Garcons 2 EDP

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Comme Des Garcons 2 EDP

    Click image for larger version

Name:	799AEE7A-F128-40CC-A845-F14A34903083.jpeg
Views:	181
Size:	268.7 KB
ID:	207665


    Comme Des Garcons 2

    22 yıl önce üretildiğinde zamanının çok ötesinde bir parfümdü. Şu anda bile o zamanı yakalayabildiğimizi düşünmüyorum. Bir 22 yıl daha sonra belki…

    O bu dünyadan değil sanki zamanın ötesinden gelen bir zaman yolcusu. Bu dünyanın modası ve tarzı ile pek işi yok. Hani şu moda haftalarının düzenlendiği zaman kreasyonların olmazsa olmazı ilginç ve futuristik çalışmaları vardır. Gelecekte moda bu olacak derler ve sanki bir uzaylı gibi podyumda yürüyen mankenleri görürüz. Üstelerinde ki vatkaları yukarı doğru sivrilen metalik parlak renklerde elbiseleri abartılı makyajları ile dikkat çekerler. Tabi bunlar birer konsept tasarımdır. Modacının hayal gücüdür.

    İşte bu CDG2 de de bu sefer bir parfümörün konsept tasarımını ve hayal ürününü görüyoruz. Aslında bir konsept olmaktan çok sınırları zırlayan bir deha ürünü demek daha doğru olacaktır.

    Mürekkep, tütsü, aldehitler, çay, gibi birbirlerinden alakasız notaların ustaca harmanlanması ve bu sayede ortaya çıkan metalik, dumansı ve yeşil hissiyatın sizi baştan sona ele geçirmesi ile kendini size bağlayan bir parfüm.

    Şişesi ne ise size geçirdiği hissiyat da aynı şekilde. Ele avuca sığmaz, durduğu yerde durmaz, oyunun kurallarını kendisi yazan bir parfüm.

    O bir başyapıt…

  • #2
    Taşıyamayacağımı düşünüp almadığıma pişman olduğum 2-3 parfümden biridir.

    Yorum

    İşleniyor...
    X