Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Swiss Arabian Shaghaf Oud

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Swiss Arabian Shaghaf Oud

    Click image for larger version

Name:	CCF4E360-41F6-4066-98D6-7E33D0CB22F5.jpeg
Views:	578
Size:	216.7 KB
ID:	207632

    Swiss Arabian Shaghaf Oud

    Markanın ismine bakınca bir çeşit çikolata markası sanıyorsunuz. Neyse ki isminin başındaki swiss’e yakışır tarzda pralin-çikolata ile oluşturulan gourmand ambians. Arabian ismine yakışan oriental odunsu notalar ile markanın isminin hakkını veriyoruz.

    Arap parfümlerinin geneli yüksek kalıcılık ve farkedilirliğe oynayan çoğunlukla oriental tarzda ve geçtiğiniz yerde iz bırakan parfümler oluyor. Buna nazaran batılı markalara göre fiyatları çok daha uygun olduğundan her daim fiyat performans bombası ürünler ortaya çıkıyor.

    Bir de IFRA kuralları filan hak getire. Batılı markaların aksine IFRA gibi korumacı belli başlı kurallara bağlı olmadan istedikleri notayı istedikleri miktarda kullanabiliyorlar. Buda parfümlerinde daha fazla içerik daha fazla esans anlamına geliyor.

    Shaghaf Oud’a gelecek olursak pralin, safran ve odunsu notaların tek potada harmanlandığı bir parfüm. Tatlı, yoğun ve sıcak Özellikle soğuk havalarda kullanım keyfini katlayan yapısı ve ultra güçlü performansı ile arkanızda iz bırakacak kadar etkili.

    Lancome Oud Bouquet klonu diyebiliriz kendisi için. Aralarındaki tek fark biri doğulu diğeri batılı😉
İşleniyor...
X