Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Rochas Moustache EDP

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Rochas Moustache EDP

    Click image for larger version  Name:	rochas-moustache-edp.jpg Views:	65 Size:	102.8 KB ID:	207597

    Rochas Moustache

    Sıcak-soğuk dengesine oturtulmuş pürüzsüz, şık ve bir o kadar nahif.

    Mostache’in anlamı bıyık oluyor ve kafanızda da zaten bu bıyık olayını net bir şekilde açıyor.

    Bıyıklı, dik duruşlu, ata yaka gömleğindeki papyonu, dar kesim ceketi ve pantalonunu giymiş bir erkek gibi şık ve centilmen bir koku.

    Taze gül yapraklarından gelen tozlu, yeşil, havadar aynı zamanda centilmen hissiyatı pekiştiren benzoin ve vanilyanın balzamik birleşimi. Pembe biberin parlattığı reçineli sedirin yoğun aromatik ve geniz yakan dokunuşu. Vanilyasından arınınca metalik, parlak aynı zamanda çıplak kalan gülün yardımına yetişen yeşil topraksı ve nemli paçuli. Tamamının harika harmanından ortaya çıkan elegant ve lüks koku.

    Bu parfümü nota, nota değil bir bütün olarak algılıyorsunuz bu yönüyle kullanımı ve genel beğenisi yüksek bir parfüme dönüşüyor. Niche klasmanında kalitesi var ama bir ana akım parfümü gibi kolay kullanılabilir ve genel beğenisi yüksek. Gösterişten çok zerafet algısı yaratan kokusu ile, sizin şıklığınızın tamamlanmasına katkıda bulunacak ve modunuzu yükseltecek bir çalışma.

    4 mevsim kullanıma uygun yapısı ve genel beğeniye uygunluğu, kalıcılığı, fakedilirliği ve fiyatı ile tam bir fiyat performans parfümü.
    Son Düzenleme matrai; 01-02-22, 18:48. Tarafından yapıldı.

  • #2
    güzel parfüm ama fark edilirlik zayıf.fiyatı ise bedava bence

    Yorum


    • #3
      bu parfümü yedeklemediğim için pişmanım bir ara boynerde bedavadan ucuza satıyorlardı ben daha yüksek fiyatlar ödeyip almıştım, yoğun kullanımda sıkıcı olabilir ama ara ara kendini hatırlatınca keyifli bir parfüm.

      Yorum

      İşleniyor...
      X