Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bogue Maai

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Bogue Maai

    Click image for larger version

Name:	Bogue Maai.jpg
Views:	203
Size:	28.0 KB
ID:	207482

    Maai

    Markanın en öne çıkan ve bilinen çalışması.

    İndie tarzının henüz yeni yeni sektöre girmeye başladığı zamanlarda piyasaya sunulan ve çıktığı ilk zamanlarda bu tarzı sevenlerin büyük ilgisini görüp parfüm hakkında methiyeler düzdüğü ve bir anda odak noktası haline gelmiş olan bir parfüm.

    Luca Turin tarafından 4 yıldız verilip massive chypre olarak tanımlanmıştır. Gerçekten cüsseli, kaslı ve güçlü bir şipre. Diğer şipreler unicorn ise Maai yanlarında Minotaur olur.

    Baştan sona keskin ve güçlü aromatik notaların hakimiyetinde yarı yeşil yarı karanlık tonda ilerleyen, aldehitlerin sabunsu transparan etkisini hissettiğiniz burnunuzu uzatıp koku bulutundan içeriye adım atacakken kafanızı kalın bir cama vurmuş gibi hissetmenizi sağlayan, cehennemde bekleyen zebani gibi sizi karşılayan animalik notalar... Kirli ve temiz, parlak ve karanlık arasında ki ince çizgi... Sırat köprüsü gibi doğru yürümesini ve parfümü anlarsanız cennete girersiniz eğer daha en başından tökezlerseniz cehennemi sizi yaşatır.

  • #2
    Çok derin bi koku gercekten , aşırı dozda mese yosunu aliyorum bu kokuda surekli ve cok guzel .Aslinda koku formu yumusacik yastik gibi narin ama formati güçlü oldugundan dikenli gül gibi hem tatli hem zararli oalbilirim gibi bi duyguda veriyo .

    Yorum

    İşleniyor...
    X