Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Vertus dosyasi

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Ben hiç denemedim ancak yazılanlara göre şişede Chanel Eksklusif, kokuda toplama niş eklektik bir koleksiyonla mı karşı karşıyayız özetle?

Yorum

• Leto
      Leto Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Yani şimdi ne diyim tamam biz de lisede JAN POL çakması Akat 2000 ile estik ama halen mi esinlenme

• Leto
      Leto Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Hele son cümleye katılmamak imkansız, ortada bunun kitabını yazan Montale var. Pierre Montale Al sana gerçek Imaginary Author

• Guest's Avatar
      Misafir Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Esinlenme olur elbet ama biz yine de esinlenme diyelim ve kaçalım kırıcı olmadan Ancak Monarch denen kokuyu denemenizi ve değerli tecrübelerinizle yorumlamanızı çok isterim

Teşekkürler Makedon hocam. Kaleminize sağlık.. Biraz fikir sahibi olduk yazdıklarınızla.

Yorum

Yaa Makedon şimdi hayal meyal hatırladım... Geçen gün uykumun arasında beni arayıp kargo adresi falan istedin bunları göndermek için. Ben onu rüya gibi algıladım tabi! Bence kargoya margoya gerek yok, buluşuruz bi ara.

Yorum

Tekin acarı'ın sitesinde 100 liralık vertuslar vardı fakat kokulara dair her hangi bir isim veya fotoğraf yoktu. Müşteri hizmetlerini aradım. Müşteri hizmetleri onların 'one shot' diye tabir edilen alt kalite ürünler olduğunu, sınırlı bir stok ile geçici bir süreliğinine çıkarıldığını söyledi. Bende merak edip iş çıkışı hemen tekin acara gittim. Hayatımda bu kadar başarısız ve saçma bir girişim görmedim. Oncelikle şişeler tam bir komedi. Üzerindeki yazıların yarısı silik ve yamuk. Merdiven altında üretilen çakma parfüm şişelerine benziyor. Neyse belki kokulara önem vermişlerdir dedim, kokular şişelerden de berbat çıktı. Süpermarket kokuları bile daha kaliteli kokuyor. Neyin kafası ile bunu 100 liraya millete itelemeye çalışıyorlar anlam veremedim.

Yorum

Marka ve icerikle alakali epey malumat paylasmistim parfümmeraki forumunda. Nerede, kim ve hangi fikirle yapildigi hakkında ilgilenenler göz atabilirler. Anladıgım kadariyla özgün olamama durumu devam ediyor bu marka icin. Onceki şişeler Chanel idi şimdi de Chanel ve Olympic Orchids karışımı olmuş. Gereksiz bir fransız özentiligini her defasında dile getirmeye çalışıyorum ve eleştiriyorum. Komik olan ise pahali satalım da niche oldugumuz anlaşılsın, bir agırlıgımız olsun mantiginda hareket etmeleri. Bu algıların yaratılmasına bizler sebep oluyoruz biraz da maalesef.

Yorum

Gelen sample'ların çoğunu eşe dosta dağıttım kalanlarıda çöpe attım. Kalite hissiyatını aldığım bir tane parfüm olmadı seride.

Yorum

İşleniyor...
            X