Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Orijinal mi sahte mi?

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Orijinal mi sahte mi?

    Merhaba Morhipo dan Versace Eros aldım orjinalmi sahte mi emin değilim bilmiyorum fikrinizi alabilir miyim?

  • #2
    Hocam bu orijinal mi? Sahte mi? sorularından ben çok sıkıldım ya

    Yalnız "sizin sorularınızdan" anlamında demedim. "Soruları"ndan demek istedim. Her yerde karşıma bir şeylerin "sahte mi? gerçek mi?" postları çıkıyor. Yeminle bütün ayarlarım bozuldu...

    Yorum


    • #3
      Hocam bu sprey tüpü normalde sola doğru gidiyor benimkinde sağa doğru acaba fabrikasyon birşey mi çok kafam karıştı o yüzden yardım istedim, çünkü o kadar kusursuz ki geri kalan herşey ayırt edemiyorum

      Yorum


      • #4
        Ben cok takilmazdim yerinizde olsam. Supheniz varsa eger bu kadar, supheleneceginiz hicbir yer ve kimseden alisveris yapmayiniz. Nacizane tavsiyemdir. Ve ayrica... Benim bir Eros Flame im var ve basligin puskurten kismi onun da siyah, sizinki de. Gerisi de normal görünüyor. Ama orijinaldir diyemem asla denemeden. Neler gordum neler cunku

        Yorum


        • FragnanceGuy34
          FragnanceGuy34 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Sizce orjinal mi görünüyor peki bendeki ?

        • cantona8
          cantona8 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Bendeki sise sizinkinin kirmizisi sadece Orijinal görünüyor diyebilirim sadece. Ama asla kesin net bir cevap veremem resimde gordugum bir parfum icin.

      • #5
        Görüntü olarak ben de orjinal gibi gördüm fakat kesinlikle orjinaldir diyemeyiz sanırım hiç birimiz çünkü üstteki bir arkadaşın dediği gibi neler neler görüyoruz. Artık ayırt edilmesi güç noktalara ulaştılar. Parfüm konusu en çok istismara açık bir alan malum.. Morhipodan aldınız fakat satıcı kimdi? Bu sırada parfümü deneyebildiniz mi bir kaç gün? Performans nasıl, ekşi bir koku var mı? bilmiyorum orjinal Eros u biliyor musunuz ama kıyas yapabilirsiniz. Sahte ürünlerin performansı çok düşük oluyor genelde.

        Yorum


        • FragnanceGuy34
          FragnanceGuy34 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Merhaba satıcı direk Morhipoydu aracı satıcıdan almıyorum zaten.Performans olarak 8-9 saat , kıyafet üstünde 10-11 saat ancak son saatlerde sadece cilt ve kıyafet üstünde kalıyor yayılım olmuyor.Eksi bir koku değil de açılışında ki nane benim 2019 Eros a göre çok daha güçlü hafif bir dış macunu nanesi havası var,tatlı notalara ulaşması daha uzun sürüyor,daha fresh 2019 da aldığıma göre.Acaba eski aldığım beklediği için üst notalari kaybetmeye mi başladı o yüzden mi bilmiyorum.Kalp notaları %95 aynı ikisininde.Kağit üstüne siktim ikisinide 24 saatten fazla kaldılar hafifte olsa alabiliyordum kokularını.

        • FragnanceGuy34
          FragnanceGuy34 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Bu arada 2020 batch bu sprey tüpü farklı yönde olan ilk 1 saat 1 buçuk saat çok boğucu bir yayılımı var sonra yayılımı düşüyor ve deri üstünde kalıyor.

      • #6
        Dekant olarak temin ettiğim erosta sizin tarif ettiğiniz performanstaydı. Muhtemelen reformüle olmuş. Görsellerden sahte gibi durmuyor. Ama yukarıdaki yorumlara ben de katılıyorum. Sahte ürün dünyası öyle bir noktaya geldi ki, artık ayırt etmek büyük tecrübe istiyor. (Görünüşe bakarak)

        Yorum


        • FragnanceGuy34
          FragnanceGuy34 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Az önce Morhipo Mavi kozmetik orjinallik belgesi attı heralde onlardan temin etmişler,mail e geldi.Ben Versace Eros flame de aldım onun tüp kısımda aynı şekil ama onun üst notalari eski aldığım flame den bir tık daha baskın ve yoğun, kalıcılık olarak kağıt üstüne sıktığımda 6 gün kokusu kalıyor.Iyice kafam karıştı.Bu parfümler zaman geçtikçe beklediğinde evde, üst notaları zamanla kaybolabilir mi?

        • furkan1001
          furkan1001 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Çok zor moleküler yapısı değişir yani güneş filan görmesi aşırı sıcak yada soğuk olması gerekiyor galiba evde durmayla çok eski değilse değilmemesi lazım. İstisnalar olabilir tabi. 🙂

        • FragnanceGuy34
          FragnanceGuy34 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Kalp notaları bire bir aynı sadece üst notalarda çok hafif bir fark var yani %95 ayni
      İşleniyor...
      X