Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bır sorum olacak?

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Bır sorum olacak?

Ben reformulasyonlardan nefret ediyorum ve çok sevdiğim bir parfüm var Versace Eros flame.2018 de çıktı şuan güvende.Bende vintage yapmak istediğim için ve uzun süre kalsın diye iki kutu 200 ml aldım toplam 400 ml.Uzun süre bozulmadan kalır mı yoksa abarttimmi biraz acaba

Güneş görmez ve normal oda sıcaklığında kalırsa bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum

Yorum

İyi yapmışın almakla...furkan1001'in dediği gibi güneş görmesin ve normal oda sıcaklığında kalsın...

Yorum

Ancak hiç püskürtme yapmayın derim çünkü sıfır parfümlerin spreyinin ucunda küçük bir tıkaç oluyormuş, bazı tükenmezkalemlerde de olanından, o tıkacın bozulmasını önermem..

Tabii bu tıkaç işini üstatlara teyit ettirmek gerekir..

Yorum

Arkadaşların dedikleri gibi, serin karanlık yerde kalsın yeter. 5-6 yıllık parfümlerim var, hepsi ilk günkü gibi.

Yorum

Parfüm yoğunluğuna göre değişir tecrübe ile sabittir bu extrait 2 adet sample'ımın renginde ve sıvının akışkanlığında bozulmalar oldu . Koku olarak fazla bir bozulma söz konusu değildi ancak dediğim gibi extrait kokuları saklarken daha özenli saklamak gerekiyor .

Yorum

• teafortwo
              teafortwo Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Doğru bir tespit.. Parfüm özü oranı yükseldikçe sanki korumak daha güçleşiyor.Benim de 6-7 yıllık parfüm yaglarimda değişimler gözlemledim..

• _sefa_
              _sefa_ Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Burhan hocam kesinlikle haklısınız. Extrait konsantrasyonunda olan kokuların dekant şişesinde kalan yaklaşık 1-1,5ml'lik dipleri katılaşmış. Isı, ışık vs. de görmediler pek. Soğuktan olduğunu düşüneceğim ama bir kısmı sonbaharın başında da katılaşmıştı. Extraitlere geniş önlemler şart.
          İşleniyor...
          X