Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Amouage Enclave

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Amouage Enclave

    Click image for larger version

Name:	amouage enclave yorum.jpg
Views:	46771
Size:	57.6 KB
ID:	186287

    Enigma'mı O.... Dur dur hemen karar verme bak nane notası çıktı ön plana, burada da deri var... Hımm amber vuruyor burnuma.

    Diye diye not aldığım bir parfüm Enclave.

    Muhtemelen markada Jubilation, interlude gibi devleri ilerleyen zamanlarda yerinden edecek ve markanın en çok satılacak ve beğeni toplayacak çalışması olmuş.

    Amouage Renaissance serisinin en merak edilen ve yüksek beklenti olan parfümü Enclave... Eee markası Amouage, parfümörü de son zamanların yetenekli ismi Julien Rasquinet olunca bu beklenti doğal karşılanmalı.

    Peki parfüm bize ne veriyor.

    Öncelikle daha önce Roja Dove Enigma kullanmadıysanız ve koklamadıysanız muhtemelen ilk izlenimizde waaawww efekti yaratacak bir parfüm olmuş. Nota olarak hemen hemen hiç bir alakası olmadığı halde Enigmayı bu kadar fazla andırması ve hatta ikizi kadar benzeyen bir koku profiline sahip olması oldukça ilginç. Benim için tek eksi yönü bu oldu çünkü her zaman yeni bir şeyler deneyimlemek ve heyecanlandıran bir şeyler bulmak istiyorum. Bunu bulamayınca bende hafiften bir hayal kırıklığı yarattı. Tek eksi yanı bu oldu benim için.

    Aslında şu yukardaki cümlede bile çok şey anlatmışım Enclave'ı Enigma gibi muhteşem bir parfümün sınıfına koymuşum.Dediğim gibi parfümü kokusuna, ahengine kalitesine en ufak bir şey söyleyemem hatta ve hatta bayıla bayılada kullanırım.

    Enclave: Nane, kakule, pembe biber, tarçın kombosu ile aromatik güçlü bir açılışa sahip. Daha en baştan size gücünü gösterip bir anlamda çarpıyor. Orta notalardan itibaren amber kendisini hissettiriyor ama klasik bildiğimiz yoğun ve buruk bir amber değil burada nane kullanımının etkisi ve diğer baharatların sıcak ama ferah hissiyatıyla güzel bir denge yakalamış ve Oriental Fujer sınıfına sokacağımız br tabana oturmuş. Burada derinin paçuli ile kullanımı ve vetiverin keskin yeşil ve taze tarafı ile kullanılması parfüme hem derinlik hemde dikkat çekici bir kalite izlenimi vermiş. Son derece oturaklı, klas ve lüks bir koku profili var.

    Her yaşa uygun, yaz ayları hariç her zaman kullanılabilecek. Zaman mekan seçmeyen, konforlu ve kullanımı özgüven yükseltecek nitelikte bir parfüm. Muhtemelen en fazla övgü toplayacak ve soranı çok fazla olacak parfümlerinizden biri olacaktır. Güvenli liman olarak kenarda bulunmasını isteyeceğiniz performansı muazzam bir parfüm olmuş.

    Enclave kesinlikle erkek kullanımına daha uygun...

    Keyifli denemeler...



  • #2
    roja enigmayı çok seviyorum, enclave ı da çok sevdim.
    ama bana enigmayı çağrıştırmadı.

    Yorum


    • #3
      koku yayılım ve kalıcılıkta sınıfta kalıyor. Altug hocama katılıyorum enigmaya bende benzettim o kola havasını aldım...

      Yorum


      • #4
        splitten aldım, ilk 30 dakika yayılım oldu ondan sonra kokuyu sadece ben hissettim. çok güzel bir koku ama güzel sadece o kadar

        Yorum


        • #5
          Parfümlerden uzaklaştığım döneme denk gelen sağlam parfümlerden, denenecekler listemin en üst sıralarında kendisi

          Yorum


          • #6
            Güya aşağıdakilerine benziyormuş ama; o markaların sadece bir tanesini isim olarak duymuşluğum var:-)

            Click image for larger version

Name:	enclave.PNG
Views:	624
Size:	220.3 KB
ID:	198396

            Yorum


            • #7
              Cok ozel bir parfum degil... original degil... tatlimsi normal bi koku

              SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

              Yorum

              İşleniyor...
              X