Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Xerjoff naxos

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Xerjoff naxos

    Bu gün size yeni almış olduğum xerjoff naxosu anlatıcam, gerçi çoğunuzun bildiği bir koku zaten markanın en çok satan parfümlerinden birisi belkide en çok satanı olabilir genellikle designer tayfadan olan pure havana ile olan benzerliğinden bahsedilir pure havana kullanmadığım için bi bağlantı kuramayacağım . neden pure havana kullanmadın derseniz aslında pure havana tarzı kokuları pek sevmiyorum . Tatlı parfümlere karşı hep mesafeli durmuşumdur naxosu almadan öncede okuduğum inceleme ve yorumlarda çoğu zaman aşırı tatlı olduğundan bahsedilmiş ama gerek mevsiminin uygun olması gerekse merakımdan ötürü alıp denemek ve yazmak istedim.

    Öncelikle sunumundan bahsedeyim, kutusunun dışı kırmızı ve yeşil renklerden oluşuyor daha kutuyu elinize alır almaz kaliteyi hissediyorsunuz. Kutuyu açtığınızda ise muhteşem bir xerjoff şişesi sizi karşılıyor ben bu yeni şişelei eski şişelere göre daha çok seviyorum daha lüx hissettiriyor.Kutuyu açar açmaz parfümü hemen çıkarmadım çünki kutuda muhteşem görünüyordu gerçekten çekici bir şişe satış sayılarını etkiliyor buna kesinlikle eminim. Bu parfümü almadan önce sırf şişesi için The merchant of venice arabesque alacaktım ama onu şu an için ikinci plana ittim ama mutlaka şişesi için bile alınacak bir parfüm arabesque.

    İsterseniz daha fazla uzatmadan kokuya geçeyim . parfümü kutudan ilk çıkardığımda direk kapağını açıp sıkmadan önce kapağından kokladım çok belli olmasada tatlı bi koku izlenimi verdi .sonra üzerimdeki kazağa 2 fıs sıktım 1 fıs boynuma 1 fısda bileğime sıktım .İlk hissettiğim yoğun bir bergamot kokusu oldu yaklaşık 15 dakika sonra bergamota güzel bir lavanta eklendi , son derece güzel bir açılışı var ben beğendim. Orta notalara geçtiğimizde son derece doğal bir bal kokusu geliyor hafiften tonka fasülyesinin vermiş olduğu tatlılıkta mevcut lakin öyle yapış yapış bir tatlılık değil beni hiç rahatsız etmedi tatlılığı yaseminle çok güzel dengelemişler.Tarçın da bu tatlılığa rağmen parfümün maskülen tarafta kalmasını sağlamış. Kullanılan malzemelerin kalitesi gerçekten üst düzey.Tütün temalı bir parfüm olarak geçsede tütün çok baskın değil orta notalardan itibaren hafif hafif kendisini hissettiriyor ve bence baskın olmaması çok yerinde olmuş.Buradaki tütün tobacco vanillle den çok farklı biraz kuru verilmiş ve oldukça pürüzsüz hiç rahatsız etmiyor.Son olarakda parfüme vanilya notası ekleniyor bu kadar tatlı notayı birleştirip rahatsız etmeyen son derece pürüzsüz bir koku yapmışlar parfümörü tebrik etmek lazım.Tatlı kokuları hiç sevmeyen eşim bile kokuyu çok sevdi kısaca ne ağır ne hafif tatlı görünsede bayıcı olmayan genel beğeniye son derece uygun 20 yaşından itibaren herkesin kullanabileceği bir koku eğer ilk defa niş parfüm alacaksanız ve niş dünyasının değişik parfümlerinden çekiniyorsanız naxos la başlayabilirsiniz , çok derinliği olan size masalsı şeyler düşündüren bir koku değil ama son derece güvenli kendinizi iyi hissettiren bir koku performansı gayet güzel xerjoff un en sevdiğim yönü de bu aslında hiç reformüle olduğunu görmedim performanslarından bişey kaybetmiyorlar. Dün saat 18:00 da kazağıma sıktığım 2 fıs hala buram buram kokuyor tenimde ise yaklaşık 8 saat bir kalıcılık gösterdi ki bence gayet başarılı

    Koku güzelliği : 9
    Şişe tasarımı : 9
    Performans :9

  • #2
    Ahh ah eski şişeleri daha güzeldi hocam. Biz o jenerasyonun çocuklarıyız

    Yorum


    • #3
      Orjinal yazı sahibi: Sadık View Post
      Ahh ah eski şişeleri daha güzeldi hocam. Biz o jenerasyonun çocuklarıyız
      eski şişelerde güzel elbette lakin dizayn olarak yeni şişeler daha modern olmuş

      Yorum

      İşleniyor...
      X