Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Perris Monte Carlo Arancia Di Sicilia

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Perris Monte Carlo Arancia Di Sicilia

    Click image for larger version  Name:	arancia di sicilia.jpg Views:	0 Size:	158.8 KB ID:	177384


    Bir şişe dolusu enerjik mutluluk bu parfümün en kısa özeti.

    Arancia Di Sicilia (Sicilya Portakalı) adını tam olarak karşılayan, portakal ve citrusların ön planda olduğu enerjij bir parfüm. Parfümü kullandığınız anda açık ve güneşli bir günde masmavi gökyüzü ile bütünleşmiş turkuaz bir denizin kıyısında sıcak kumların üzerinde neşe ile zıplayıp poz veren insanlar canlanıyor aklınızda. İçindeki portakal notasının alışılageldik kullanımından farklı bir kullanımı var. Portakal net olarak aromatik havada kullanılmış.

    Click image for larger version  Name:	arancia di capri.jpeg Views:	0 Size:	42.6 KB ID:	177385

    Açılışında bir şişe Fanta portakalı yeni açmışsınızda o gazlı havasını soluyormuşsunuz gibi. Portakala eklenen asidik ve tozlu hissiyatlı citruslarda bu etkiye önemli bir destek sağlıyor. Enerjik kıpır kıpır ve bir o kadar parlak bir açılış. Açılışında daha insanı mest eden kokladıkça mutluluk veren bir havaya sahip. Orta notalardan itibaren bu sefer o tozlu ve asidik hava yerini tatlı bir portakal'a bırakıyor. Bu noktada sanki o gazlı içeceğimizin gazı kaçmışta o bardaktadi son yudumu içip tatlı şekerli portakalın aroması damağınızdan burnunuza geliyormuş gibi. Biraz çocukluğunuzun vazgeçilmezi oralet tadı var bu kısımda.

    Parfüm tam olarak bir akdenizi ve italyan ekolünü çok iyi yansıtıyor. Narenciyelerin ön planda olduğu doğal hissiyatlı bir yaz parfümü. Kalıcılığı ve farkedilirği çok üst düzey diyemem ama buna kafa yormadığınız zaman elinizin altında bu sıcaklarda kullanabileceiğiniz enerjik ve mutluluk verici bir parfümünüz olacaktır.
İşleniyor...
X