Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Vakko Infiniti For Us

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Vakko Infiniti For Us

    Click image for larger version

Name:	Vakko Infiniti For Us yorum.jpg
Views:	3165
Size:	53.3 KB
ID:	174053

    Medea

    Vakko Infiniti For Us

    Benim için de hiç beklemediğim kadar hoş bir sürpriz oldu. Niş seviyesinde, katmanlı, zengin, oldukça performanslı ve yüksek malzeme kalitesine sahip nefis bir parfüm. Açılışındaki karabiberli, pembe biberli keskinlik ve hafif kirlilik yerini yavaş yavaş önce sardunyanın ferah, güçlü, hafif sabunsu çiçeksiliğine bırakıyor, sonra da sentetiklik hissedilmeyen çok nitelikli bir gül dümeni ele alıyor. Orta notalardaki gül benim için biraz fazla feminen kalıyor ama o gül birkaç saat sonra sakinleşip durulduktan sonra usul usul kendini hissettirerek saatlerce (hatta 2 günden fazla) devam eden dip notalar, hem koku profili hem denge olarak çok başarılı. Dumanlı, tozlu bir odunsuluğun yarattığı mistik havanın içinde kuru bir gül. Bu seviye bir parfüm için de fiyatı şahane. Astronomik fiyatlı havalı markaların uyduruk parfümlerinin yanında alkışı hak eden bir çalışma olmuş.

  • #2
    Frederic Malle Portrait of a Lady'nin fiyatını çok tuzlu bulanlar (ki bence öyle) bu parfüme kesinlikle göz atsınlar. POAL'in en ucuz ve bu fiyata açık ara en iyi alternatifi. Öyle Aventus'un ucuz klonları gibi değil. Kalite olarak 10 tane Aventus klonu bir tane şu parfümden etmez

    Yorum


    • #3
      Denemedim fakat her olanını çok beğeniyorum. Designer olarak bence hak ettiği yeri görmeyen parfümlerden. Aralarında benzerlik var mi ?

      Yorum


      • #4
        Koku gerçekten kaliteli bir koku katılıyorum. Bana fazla feminen geldiğinden kardeşime hediye ettim, O çok beğendi

        Yorum


        • #5
          Travel boyunu aldım vakkodan deneyimlemek için. Aşk yaşıyoruz parfümle. Kalıcılık ve silaj şahane. Koku kalitesine diyecek yok. Çok net söylüyorum POAL'e o kadar para vermem bu saatten sonra. Zaten reformüle olduğu için bir uzaklaşmıştım. Hoşgeldin vakko infiniti for us. Umarım uzun yıllar üretimde kalırsın

          Yorum


          • #6
            Geçtiğimiz günlerde ben de POAL’ı kapaktan koklamıştım ve aklıma direkt İnfinity for us geldi. Uzun süreli kullanımda ne kadar benziyorlar bilemem ama kapaktan kokladığımda baya benzettim.

            Yorum

            İşleniyor...
            X