Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Neil Morris - Fetish

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Neil Morris - Fetish

    Asaid

    http://www.parfumo.net/Perfumes/Neil...grances/Fetish

    aykırı kokan bir deri yorumu. tüm parfüm boyunca diğerlerinin üstünde etkisi en çok hissedilen nota deriden ziyade mür. fakat mürün sadece plastiğimsi tarafı var, hafif yanık olan kısmından sıyrılmış şekilde. ud sentetik olarak var büyük ihtimal ve hastane kokusu dedikleri tarzda (Elie Saab No.4 deki kullanımına benzer). benzoin başlarda var hafiften bayık bir tatlılık veriyor. paçuli de tozsuz temiz şekilde hep hissediliyor. misk ve ambergris sentetik olarak varsa bile hissetmedim. Mür referansı olabilecek düzeyde bir parfüm bana kalırsa. Pelesenk ağacı kokusunu bilmiyorum fakat sedire benzer ferah-odunsu bir taraf da var sonlarda.

    klorlu suyla ıslanmış havuz terliği kokusunu çağrışım yapıyor anılarımdan. bana göre güzel veya kötü bir koku değil sadece garip bir çekiciliği var fakat bazen de bunaltıyor. yayılım odayı dolduracak tarzda değil fakat 1 kol mesafesi rahat var ve ten kokusu olmadan bu mesafede uzun süre kalıyor. Kalıcılık da dün sabah kıyafete sıktım, bir günü aştığı halde yayılım da bir karış mesafede olmakla birlikte devam ediyor. Genel beğeni bayağı az olacaktır ama mür notasını tek başıyla sevenlerin hoşuna gidebilecek bir parfüm.
    estefanyen

  • #2
    ambergris-misk hissetmedim demişim ama baş ve orta kısımda benzoin ile karışık şekilde var gibi, baskın değil ama tatlılığı arada geliyor ilk sadece benzoin gibi düşündüm ama balzamik vanilin yanında daha farklı tatta bir tabaka daha var. labdanumu daha baskın amber akorunu andırıyor. sadece benzoinin verebileceğini düşünmüyorum bu çeşitliliği. hatta kokuyu iyice içine çekince hafif hayvansal-ciceksi misk de arkadan hissediliyor. bizzat duyumsanması zor, yoğun sıkım da daha rahat anlaşılabilir ama fazla kullanması zor bir koku.

    Yorum

    İşleniyor...
    X