Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Zoologist - Tyrannosaurus Rex 🦖

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Zoologist - Tyrannosaurus Rex 🦖

    Click image for larger version  Name:	C1BB22E0-72C7-4FE6-BAB2-9055FB4FD846.jpeg Views:	0 Size:	88.8 KB ID:	159340

    Bütün algıları yıkmaya hazır mısınız ?

    Şimdiye kadar denediğiniz maskulen kokuları şimdi bir kenara bırakın çünkü o geliyor. Teninize sıktığınız ilk anda yoğun bir şok geçiriyorsunuz. Oldukça dumansı ama o dımansılığın arkasında yeşilliklerle dolu bir parfüm. Tütsü yoğun bir şekilde var. Köknar , deri bunlar net hissedilenler. Parfümü ilk sıktığınızda resmen kendinizden kaçarsınız. Öylesine yoğun ve kuvvetli bileşenler. Sonrasında defne yaprağı ve reçine giriyor devreye. Hayvansallıkta ön planda. Fakat dumansı yapı hep hakim kokuya. Kesinlikle yumuşak bir koku değil. Bu gün trex sıkıp işe gideyim diyemezsiniz. Sıkıp ofis ortamına girerseniz vay oradakilerin haline.

    Yaklasık bir saat sonra koku biraz sakinleşir gibi oluyor. Bu lafımdan sakın tene yakın kalıyor gibi bir şey anlamayın koku halen daha çok kuvvetli. Sadece biraz yumuşuyor. Ama biraz. Paçuli ve çok net hissedilmese de Gül var. Ama bunların arkasına saklanmış karabiber var bir de. O dumansı yapı halen daha hakim parfüme.

    Oldukça zor bir koku. Kouros gibi desem, hani ya sev ya nefret et. Kouros da yine temiz bir sabunsuluk var. T rex de temizliğin esamesi yok. Baştan sona dumansı , baştan sona kirli. Zaman zaman baharat dükkanında gibi hissedebilirsiniz kendinizi. Kullandığım zamanlarda çevremden hiç olumlu yanıt almadım. Fakat kendisi benim için ayrı bir yerde. O özel bir koku. Adeta bir sanat eseri. Nota geçişlerini net şekilde algılıyorsunuz. Bütün kokuları ayırt edebiliyorsunuz. Parfüm hiç bir zaman centilmen davranmıyor. Oldukça maço , oldukça saldırgan. Tam bir kabadayı.Ama çok özel.
    Ekli Dosyalar

  • #2
    T-Rex e deri parfümü denemez ama şu ana kadar tecrübe ettiğim deri kokularında, yağlı hissiyatıyla bana en farklı deri deneyimini sunmuştu. İnceleme için teşekkürler hocam.

    Yorum


    • #3
      Deri parfümü değil kesinlikle evet. Az da olsa hissediliyor. Çok farklı bir kullanımı var. Daha önce bu tip kokuları deneyim etmemiş biri kesinlikle algılayamaz. Ben bile ilk başlarda algılayamamıştım fakat denedikçe kendisini hissettirdi. Çok farklı bir deneyim t rex.

      Yorum


      • #4
        Hocam hayvansallığı çok mu fazla hissettiniz?

        Yorum


        • mizansen035
          mizansen035 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          @sefa hocama katılıyorum ama. Zeybekteki kadar sert hayvansallık yok. Sert parfümden kastım içerik olarak oldukça sert. Yani kullanılan yeşillikler bile sert. Düşünsenize. Defne yaprağı ve köknar var.

        • cctaymaz
          cctaymaz Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Yeter ki sertlik onlardan olsun razıyım Ben yanlış anlamışım pardon.

        • mizansen035
          mizansen035 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Hayvansallık ilk başta bi ön plana geçiyor. Ama sonra yok denecek kadar az. Daha çok herbal otların ve tütsünün ön planda olduğu bir koku bana göre. Ama bir sanat eseri

      • #5
        Markadan en sevdiklerim T-rex 🦖 ve Panda 🐼 ikisindede yeşil tema var biri sert biri yumuşak.

        Yorum


        • mizansen035
          mizansen035 Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Kesinlikle o ikili çok iyi. Bee de güzel ama. Bulunursa.

      • #6
        Yavaş yavaş yoğun parfümlere ilgim artıyor. Yine yoğun bir parfüm olan Christopher Street Charenton Macerations'ı ilk denediğimde farklı yoğun bir koku diye düşünmüştüm sadece.Ama Zamanla sıktıktan sonra burnuma gelen kokusu öyle harika ki yoğun parfümlere olan bakışımı değiştirmeye başladı Bu T-Rexi de bir ara denemeyi düşünebilirim.
        Son Düzenleme orangeverte; 04-04-20, 12:33. Tarafından yapıldı.

        Yorum


        • #7
          2 gündür deniyorum, bana gayet giyilebilir geldi. Tam bir tütsü reçine kokusu. Fakat bunun yanında Sarı Champaca ve tatlı çam da gayet hissediliyor. Deriyi çok algılayamadım. Gül ve Yasemin de hissediliyor. Çok sanatsal bir çalışma olmuş. Önceden kullandığım bir HEM tütsü çubuğuna çok benziyor kokusu. Bulursam yazacağım. Bana göre tatlılığı biraz daha azaltılsa konsepte uygunluğu daha iyi olabilirmiş. Böyle de gayet tatmin edici. Bu kokuyu sevenleri tütsü dünyasına da davet ediyorum, kalitelisini bulmak zor ama aynı parfümler de olduğu gibi sentetik olanlardan da çok şaşırtıcı güzellikte kokular çıkabiliyor.

          Yorum


          • mizansen035
            mizansen035 Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Aslında giyilebilir değilden kastım herkesin harcı değil demekti. Ben gayet bunu işe giderken bile sıktım 😅 canavar gibi bağırıyor parfüm.

        • #8
          Wow. nekadar güçlü olduğunu duymuştum ama ne kadar güçlü olabileceğini aklım almamış. Sadece elime 1 kere küçük bi sprey sıktım ben elimi yaklaştırıp koklamadım bile direk oradan uzaklaştım..
          açılışı çok vahşi baharatlara ve toza bulanmış Bir et gibi kokuyor..!
          Açılışında şu sahneyi hayal edin : t-rex ormanın ortasında bir dinozoru paramparça etmiş ve her yerde kan dehşet ve ölüm var bu parfüm resmen vahşet kokuyor.
          3 saat sonra yanan bir çöp kutusu gibi kokuyor..
          Bu koku beni hayal kırıklığına uğrattı kim bir kömür madeni gibi kokmak ister ki ?
          Kışın bir şans daha vereceğim.

          Yorum

          İşleniyor...
          X