Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Ermenegildo Zegna Bourbon Vanilla

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Ermenegildo Zegna Bourbon Vanilla

    Oncelikle sunu net belirteyim; bu parfumu insanin yemesi geliyor. Tom Ford Tobacco Vanilla ile hic alakasi yok. Tutun kokusu hic yok, viski ya da boozy alkol kokusu da hic yok. Guclu alinan notalar hindistan cevizi, vanilya, kakao, ve cok cok hafif ciceksi notalar. Kaliteli vanilya ve hindistan cevizi agirlikli gunes yagi gibi kokuyor ya da yurtdisinda avm’lerde aldiginiz o taze cikmis kurabiye kokusuna. Gayet linear bir parfum, bastan acilisi nasilsa oyle devam ediyor. Kesinlikle fresh bir acilisi yok, gayet tatli tam gourmand bir parfum. Erkek parfumu olarak geciyor ama rahatlikla uniseks olarak da kullanilabilir. Mevsim olarak kis parfumu aslinda ama agirlikli aldigim notalar yaz mevsimine de uygun oldugu icin yaz aksamlari için bence gayet uygun. Performansi cok iyi, her kullandigimda rahat 12-14 saat kaliciligini koruyor ve kokuyu dagitmasi minimum 4-5 saat. 8-9 saat sonra tene yakin bir koku haline geliyor, bu asamada sadece kremamsi vanilya kokusu aliyorsunuz, organik vanilya kokulu mumlar gibi. Zegna tasarim bir firma ama bu parfum ozel serisi ve kesinlikle sentetik yapay bir kokusu yok, gayet dogal ve guclu kokuyor. Kiyafete siktiginizda 2 gun kaliyor, belki daha bile fazla ama tam test etmedim. Her guzel parfum gibi maalesef bunun da artik uretimi yok hatta fazla yorum video’su veya yazisi da yok. Ilgilenenler icin ve belki yurtdisindan getirtmeyi dusunenler icin umarim bu yorumum bir referans olur.

  • #2
    Naçizane tavsiyem paragraflara ayırıp okuma kolaylığı sağlarsanız yazı ve yorumlar çok daha güzel görünecektir. Burnunuza ve kaleminize sağlık

    Yorum


    • #3
      Haklisiniz👍🙂

      Yorum


      • #4
        Çok çok underrated bir parfüm, aşırı kalıcı oluşu beni kullanırken zorluyor olsa da koklamak istenilecek tarzda bir parfüm.

        Yorum

        İşleniyor...
        X