Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Eau De Memo

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Eau De Memo

    Click image for larger version  Name:	memo-eaudememo yorum.jpg Views:	0 Size:	34.6 KB ID:	158250

    Baharlık-yazlık temiz fresh ve kaliteli bir parfüm arıyorsanız Eau de Memo'ya bir göz atabilirisniz.

    2017 yılında çıkan ve Markanın diğer tüm parfümlerinin aksine 75 ml yerine 100 ml olarak satışa çıkarılan kremsi narenciye, ferahlık veren siyah çay ve soft deri tabanı üzerine inşa edilmiş yeşil temalı bir parfüm. Bu tarz parfümler genelikle lineer özelliklere sahip olan çok fazla değişkenlik göstermeyen parfümler olur. Eau De Memo işte burada biraz diğerlerinden ayrılıyor çünkü pramidal yapıyı çok net hissediyorsunuz.

    Açılışı taze ve kremsi hissiyatlı narenciyelerle yapıyor. Burada çok net mandalina kokusu almama rağmen açıklanan notalar içinde göremedim. Kremsi limon kullanımı ise Chanel edition Blanche bir selam çakma niteleğinde. Orta notalardan itibaren en belirgin burna gelen siyah çay ferahlığı. Burada siyah çayın beyaz çiçeklerle harmanlanışı kokusuna aşina olduğumuz bir parfümü oldukça anımsatıyor. Evet o parfüm Gucci PH II. Orta bölümlerde Gucci PH II tarzına ve kokusuna oldukça yakın nüansları hissittiriyor size ama daha yeşil bir şekilde. Dip notalara geçtiğimizde narenciyeler biraz daha geri planda kendini gösterirken soft bir deri kullanımı kendini gösteriyor. Bu noktada temiz ve kremsi hissiyatı destekleyen miskte önemli bir yer teşkil ediyor.

    Kısaca özetlemek gerekirse ana gövde olarak Gucci PH II tarzını sevenlerin mutlaka göz atması gerekn bir parfüm olarak betimleyebilirim. Dengeli, derinlik hissiyatı olan ve kesinlikle köşesiz tertemiz bir parfüm.

    Özellikle bahar ve yaz aylarına çokça yakışacağını düşündüğüm Eau De Memo önümüzdeki günlerde sıkça elimin gideceği parfümlerden biri olacak.

    Kalıcılığı bu tarza göre oldukça iyi, farkedilirliği ise standart düzeyde. Hem kadın hem erkek kullanımına yakışacak olan parfümü tam bir unisex olarak değerlendirebiliriz. Beyaz keten elbise veya hawaii gömlek, bermuda şort ile sizi sahil beldelerine götürecektir.
    Son Düzenleme matrai; 25-03-20, 12:49. Tarafından yapıldı.

  • #2
    Yoğunluğu EDC mi EDT mi?

    Yorum


    • matrai
      matrai Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      İkiside değil EDP

  • #3
    siyah çay notalı bir parfüm.Denemek ilginç olabilir.

    Yorum


    • #4
      Bu parfümü aşırı seviyorum, benim için en iyi çay temalı parfüm.

      Şişeli nerede bulabilirim, bilen arkadaşlar var mıdır?

      Yorum

      İşleniyor...
      X