Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Chanel No 22

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Chanel No 22

    Click image for larger version

Name:	chanel no 22 yorum.jpg
Views:	620
Size:	67.7 KB
ID:	150676

    Chanel No 22
    Ilık bir sonbahar akşamı..
    Günün o son ışıkları kızıllığı ile dantelli perdelerin arasından içeri doğru süzülüyor. İçeride ise annesini uzun yıllar önce kaybetmiş, orta yaşta güzel bir kadın.
    Artık yavaş yavaş kışa doğru giren mevsim için hazırlık yapıyor evinde. Eline tesadüfen geçen annesinin eski makyaj çantasıyla bir anda pencereden esen yelle birlikte çocukluğuna dönüveriyor.
    70 ler sonu 80 ler başı Annesinin orta yaşlarda ki zamanları, annesi makyaj masasının önünde ince ince makyajını yaparken o ise pencere kenarına oturmuş, annesine hayran hayran bakıyor. Sonrasında annesine koşup, henüz pudralanmamış o temiz sabun kokan yanaklarından kocaman bir öpücük alıyor. Bu öpücüğün ardından annesi pudrasını yanaklarına sürerken ortaya çıkan o temiz ve saf toz pembe pudra kokusunu içine çekiyor. Bu toz pembe hayalin içinde anılar var, nostalji var ve en önemlisi anne şefkati var..

    Chanel No 22 işte böyle bir koku. Sizi eskiye götüren, vintage havası olan ama zamansız türde bir parfüm. Aldehitlerin başrolü oynadığı kimi zaman tozlu kimi zamanda kremsi çiçeklerle pürüzsüzleştirilmiş orta yaş grubu bayanların asaletini ve şıklığını tamamlayan parfümü.

    Dört mevsime uygun yapısı onu her daim kullanabilmenizi sağlayacak ekstra bir sebep. Kalıcılığı ve farkedilirliği ortalama düzeyde olan parfümün temiz yapısından dolayı kapalı ortamlarda da kullanıma bir hayli müsait.

  • #2
    Yıktı geçti bu yorum beni... Kaleminize sağlık

    Yorum


    • #3
      Merak ettiğim bir diğer Chanel. Aldehitler ne düzeyde, No5 Eau Premiere ile kıyaslandığında? Uzaktan sevdiğim bir nota ama kullanırsam bir süre sonra tadını almaya başlıyorum resmen.

      Yorum

      İşleniyor...
      X