Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Harvey Nichols Exclusive

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Harvey Nichols Exclusive

Harvey Nichols

Merhaba arkadaşlar bu gün İstanbul Kanyon Harvey’de yine Harvey Nichols’un yeni lanse edilen Exclusive serisinden bir kaç koku denedim. İlki -Overdose - ama bu koku “By Kilian Love (don’t be shy)” genetiğine bire bir klondu. Hatta satış temsilcisi kokunun Kilian Love muadili olarak lanse edildiğini doğruladı. İkincisi -Haze- ve bu da başka bir karışımın birebir aynısı ama bana hafızam hangi koku olduğunu çağrıştırmadı, pudralı vanilyalı seksi bir kokuydu (Dior Hypnotic Poison diyesim var ama demiyorum 🤗) Bu arada en az kadın erkek 9-10 ayrı kokunun asılları dururken az bir farkla klonunu (100 ml-900₺) gibi fiyatlara alır mıyız bilmiyorum. Ama benim aklım Haze ın orjinaline takıldı. Çok sağ olsun Kanyon Harvey Nichols da beni bilgilendiren Muharrem Bey’de bu haze kokusunun özünü bilemediği için şimdi acayip meraktayım. Umarım bu forumda bana o kokunun orijinalini söyleyerek sevaba giren biri olur

Regalien mı onlar🤔

Yorum

Evet Regalien-simgesine benziyor; belki de Regalien anlaşma yaptı Harvey'le...100 ml eğer Extrait ise..gayet ekonomik..smart bro :-))

Yorum

Evet Regalian by Harvey gibi... Satışını sadece Harvey’le vermişler. Bu arada slajına 5 üzerinden 2 verebilirim koku kalitesi derseniz zaten hepsi bir şeylerin kopyası. Sanki designer ayarında dolum niche gibi 3 kuruş fazla olsun niche olsun ☺️

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Phery View Post
          Evet Regalian by Harvey gibi... Satışını sadece Harvey’le vermişler. Bu arada slajına 5 üzerinden 2 verebilirim koku kalitesi derseniz zaten hepsi bir şeylerin kopyası. Sanki designer ayarında dolum niche gibi 3 kuruş fazla olsun niche olsun ☺️
          Öyle değil de sadece Harvey Nichols mağazalarında satışı yapılıyor şeklinde algıladım ben “Harvey Nichols Exclusive” ibaresini. Parfüm isimlerine de bakınca özel ayrı bir seri olmadığını düşünüyorum. Normal bir pazarlama çalışmasından fazlası değil.

Yorum

Neeyse ki Ankara'daki Harvey Nichols mağazası kapandı.

Yorum

Banada regallian ı anımsattı belki bir işbirliği olabilir.

Yorum

İşleniyor...
              X