Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

By Kerosene Walk The Sea

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• By Kerosene Walk The Sea

By Kerosene Walk the Sea

Maviye çalar  gözlerin,
    Yangın mavisine
    Rüzgarda asi,
    Körsem,
    Senden gayrısına yoksam, .
    Bozuksam,
    Can benim, düş benim,
    Ellere nesi?
    Hadi gel,
    Ay karanlık

Ahmed ARİF

Ahmed arifin şiirine yer verdim bu parfüme başlarken onun kadar mavi onun kadar güzel deniz temasında kullandıgım en güzel parfümlerden birisi oldu kendisi

Bir hikaye yazmak istedim bu parfüme, ve ismide maria, marinanın saçları uzundu dalgalı idi güneş hep ona dokunur çiçekler hep ona gülümserdi denizden çıkarken savururdu saçlarını leylak kokardı tuzla karışık güneş yüzüne parıldar öylece izlerdim, kokusunu esintiler getirirdi tertemiz bir teni vardı öylesine güzel kokardı ki sanki mavi deniz oydu. Kücük bir körfezde yaşardı ve heryer onun gibi kokardı.

John Pegg 2018 yılında tasarlamış bu parfümü , John youtube parfüm incelemeleri yaparken 2011 yılında indie olarak kurmuş kendi markasını

Parfüm Notaları
    Deniz Tuzu, Ambergriss, Beyaz çiçekler, sedir ve misk

Parfüm ilk atomizerinde püskürdügünde çiçekler patlaması yaşanıyor leylak, manolya, zambak kokuları alıyorsunız deniz kıyısına yakışır gibi huzurlu buna destek olarak çiçekleri kirletmeyen, hayvansal bir misk ekleniyor harmanlama o kadar düzgün olmuş ki yumuşacık pamuk gibi koku olmuş belli bir müddet sonra bir meltem esintisi gibi gelen, parfümü ele geçiren deniz tuzu ana tema olarak gögsünü geriyor gerilere çekilen misk yerini tuz ve ambergrise bırakıyor. Bunların birlikteligi oldukça muazzam etki koymuş ortaya gerilerden bir tık çiçek etkisi var bir tık sedirin verdigi etki ile bozulmayan yapıda odunsuluk eklenmiş biraz size güneş kremini hatırlatabilir az biraz, her burun farklı algılıyor parfümü bitti dedigimiz yerde birden cıkıp geliveriyor. ambrergris ve tuz ana faktöründe kapanıyor.
    Koku farklı kişilerde farklı yorumlanıyor. Yapaylık hissini hissetmedim oldukça doğal kokuyor. Farklı bir tonu var hiç denk gelmedim böyle bir parfüme, yazlık cok yumuşak tonda bir alternatif olabilir. Kadın ve erkek cinsiyet gerekmeksizin herkez kullanabilir

Kalıcılık 10 12 saat
    Farkedebilirlik: ortalama, (esintili zamanlarda farklılık gösteriyor üst seviyelerde)

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.

Kahvemin yanında güzel gitti yazdıklarınız. Kaleminize sağlık. Deniz, tuz, yosun gibi içeriklerle anlaşamadığım için benim mesafeli duracağım bi' profile sahip.
    Keyfini sürmeniz dileğiyle.
    - Stop the car...
    - What ?!
    - Stop the fuckin' car!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Lagerfeld
      Kahvemin yanında güzel gitti yazdıklarınız. Kaleminize sağlık. Deniz, tuz, yosun gibi içeriklerle anlaşamadığım için benim mesafeli duracağım bi' profile sahip.
      Keyfini sürmeniz dileğiyle.
      Teşekkür ederim, hocam deniz tuz var yosun yok ama farklı bir profile sahip kremsi yapıda esintili bir yapıda bu farklı denk gelirseniz denemenizi tavsiye ederim

Yorum

Kardeşim daha ne söylenir ki, kalemine sağlık 😊🙏

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cakcetin
          Kardeşim daha ne söylenir ki, kalemine sağlık 😊🙏

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          Teşekkür ediyorum abi sağolasın

Yorum

İşleniyor...
          X