Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Ormonde Jayne Ambre Royal

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Ormonde Jayne Ambre Royal

    Merhaba sevgili dostlarım, abilerim kardeşlerim. daha önceleri dekantı olarak deneğim geçenlerde bir arkadaş vesilesi ile tekrardan kokladığım parfümü sizlerle paylaşmak istedim umarım beğenerek okursunuz çünkü bu parfüm beni oldukça etkiledi.

    Öncekli şunu söylemeliyim hepimizin şahsına ait bir imza vardır. Bazı parfümlerde sanki koku olarak bir imza eklenmiş ormonde jayne parfümlerinde bence hep bir imza var, buna birde maison francis kurkdijan parfümlerinde raslıyorum. Yada bana öyle geliyor. Buna benzerr fikirleri imzası olduguna inandıgınız parfüm markaları var ise paylaşırsanız yorumlarda sevinirim.

    Hani bazı anlar vardır içinizi kıpır kıpır eden o anda sıcaklık dereceniz yükselir utanırsınız sevgiden sadakattan, yanaklarınız kırmızılaşır heycanlanır mutlu olursunuz ormonde jayne ambre royal tamda o anı yaşatacak sıcacık bir parfüm,
    Nota içerikleri tek düze resmi olarak şunlardan ibaret lakin ben bunların dışında bir kaç birşeylerinde olduğunun kanaatindeyim.
    Amber parfümleri genelde tek düze içeriklerle koku profili sağlarlar ambre royal biraz kendini ordan ayırmış kendini floral balzamik olarak domine etmiş.

    Notalar. Osmanthus, İris, misk, sedir, amber, orkide, ambroxan

    Parfümü tasarlayan parfümör r Geza Schoen

    Parfümde dedigimi gibi gözükmeyen notalar oldugu kanaatindeyim açılışta başlayan narenciye notlarına benzer ve gül teması içerigine sahip koku alıyorum bir süre sonra parfümdeki ana eksen amber ve ambroxan bombası patlıyor ana tema ve tüm domino taşı ambroxan sentetiği ama katile sıcak bir yapıda ambroxana eklenen osmantus, orkide ve iris tozlu olarak destek sağlarken bunların yanına miskin sabunsu olarak desteklemesi ile yumuşatılmış koku bu düze devam eden bir parfüm. O harman tam öylesine güzel tasarlanmış ki kadınsı mı derken erkek kullanımınada çekiyor ve uniseks ünvanını tam anlamı ile destekliyor

    Kış kullanımına daha yatkın sonbaharda ilkbaharda fazla sırıtmaz bence oldukça sıcak
    Koku 10/7.5
    Silajı 3 5 saat kadar daha sonra tene yakın
    Kalıcılık. 10 12 saat
    Sevgilerle.

    SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

    Her Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.

  • #2
    Ambre royal her ne kadar isminde amber gibi ağır bir notayı temel alsada oldukça yumuşak ve tabiri caizse kadife gibi bir parfüm. Kullanımı kolay genel beğenisi yüksek performansıda oldukça tatmin edici.

    Yorum


    • #3
      Orjinal yazı sahibi: matrai
      Ambre royal her ne kadar isminde amber gibi ağır bir notayı temel alsada oldukça yumuşak ve tabiri caizse kadife gibi bir parfüm. Kullanımı kolay genel beğenisi yüksek performansıda oldukça tatmin edici.
      Kesinlikle katılıyorum altuğ abi misk yumuşatmış agır bir havası yok güzel bi dengesi var oldukça 🙏

      SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

      Her Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.

      Yorum


      • #4
        Güzel bir inceleme olmuş hocam burnuna sağlık, ambre royal benim içinde oldukça özel bir koku unisex konusuna boyut kazandırmış, bayanda ayrı güzel erkekte ayrı güzel tarafları ortaya çıkıyor.

        Yorum


        • #5
          Kokusu hissiyatı her açıdan çok beğendiğim şişeli alabileceğim tarzda çok güzel bir parfüm

          Yorum


          • #6
            Seni eski günlerdeki gibi 5 6 liraya bulmam lazım almam için sayın ambre royal

            Yorum

            İşleniyor...
            X