Xerjoff İvory Route mutlaka incelemeniz denemeniz gereken bir parfumdur
Hani derler ya bir parfum hersey olsun bu parfum tam size bu duyguyu yasatiyor ne tatli ne sert ne feminen nede maskulen tam bir denge bu parfum herseyi ile
Xerjoffun bana gore genel begeniye hatta kor alisa en uygun buldugum serilerinden biridir
Xerjoff Fildişi Rota adındaki parfümün ana teması
Sıcak,taze baharatlı,odunsu ve tozlu temadır
Notaları:Baharatlı notalar,fesleğen,sandal ağacı,paçulidir
Sandal ağacın vermiş olduğu doğallığı ve kremamsı tatlılık sizleri ne bayıyor nede yoruyor tek düze olmayan tek nota icerisinde zengin ve derin bir koku yapısı vardır
Farkedilebilirlik ilk 3 saat cok iyi yayilim gosterip sonrasinda usul usul tene yaklaşan bir parfümdür kaliciligi ise 15-18 saat arasıdır
Bu parfüm en iyi 5 Xerjofftan biridir benim için
Koku güzelliği:10
Kalıcılık:9
Farkedilebilirlik:8
Tek olumsuz yönü ülkemizde ve sürekli bulunabilen bir seri olmamasıdır
(Parfümde eksik anlatamadığım yön varsa kusura bakmayın Yorumlanması zor bir parfüm)
Not:Tecrübeli ve deneyimli burunlarımızın varsa eksiğimiz yorumlara yazmalarını rica ediyorum
Büyük bir ilgiyle okuyacağım 😊
Sevgilerimle...
Hani derler ya bir parfum hersey olsun bu parfum tam size bu duyguyu yasatiyor ne tatli ne sert ne feminen nede maskulen tam bir denge bu parfum herseyi ile
Xerjoffun bana gore genel begeniye hatta kor alisa en uygun buldugum serilerinden biridir
Xerjoff Fildişi Rota adındaki parfümün ana teması
Sıcak,taze baharatlı,odunsu ve tozlu temadır
Notaları:Baharatlı notalar,fesleğen,sandal ağacı,paçulidir
Sandal ağacın vermiş olduğu doğallığı ve kremamsı tatlılık sizleri ne bayıyor nede yoruyor tek düze olmayan tek nota icerisinde zengin ve derin bir koku yapısı vardır
Farkedilebilirlik ilk 3 saat cok iyi yayilim gosterip sonrasinda usul usul tene yaklaşan bir parfümdür kaliciligi ise 15-18 saat arasıdır
Bu parfüm en iyi 5 Xerjofftan biridir benim için
Koku güzelliği:10
Kalıcılık:9
Farkedilebilirlik:8
Tek olumsuz yönü ülkemizde ve sürekli bulunabilen bir seri olmamasıdır
(Parfümde eksik anlatamadığım yön varsa kusura bakmayın Yorumlanması zor bir parfüm)
Not:Tecrübeli ve deneyimli burunlarımızın varsa eksiğimiz yorumlara yazmalarını rica ediyorum
Büyük bir ilgiyle okuyacağım 😊
Sevgilerimle...
Yorum