Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Andy Tauer - Lonestar Memories

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Andy Tauer - Lonestar Memories

Click image for larger version  Name:	Lonestar.jpg Views:	1 Size:	121.7 KB ID:	1280

L'Air du Desert Marocain'in gölgesinde kalan ama belki de sevenlerini ''Böylesi daha iyi olmuş...'' dedirtecek kadar bencilliğe sevk eden bir iş Lonestar Memories. Parfümün ismi, teması ve kompozisyonu ile basın bültenlerindeki açıklamalar, her daim yalnız bir kovboyun yaşantısı ele alınarak yansıtılmıştır fakat bende uyandırdığı his ve götürdüğü dönem çok farklı. Oncesinde biraz kokudan bahsedecek olursam eğer çok net: Devasa bir deri/süet kokusu Lonestar. Ancak buralara gelmeden bir açılışı var ki deneyeni güldürür, denemeyeni de düşündürür!!! Yanan mekanik devreler, alev almış endüstriyel yağlar ve dumanı tüten sıcak lastik kıvamında ''Cybernetic'' bir başlangıç. Bu evreyi ister ormanda ateş yakmış bir kovboyun burnuna gelen kokuya, ister bir başka cyberg tarafından delik deşik edilmiş Robocop'a ister de Easy Rider'da hareket eden ve ısınmış bir motosikletten çıkan kokuya benzetin. Her halükarda muhteşem bir giriş. Sonrasında yukarıdaki inorganik yapı, parfümörün muhteşem ustalığı ile organik bir hale bürünüyor. Sıcak ve kaotik dumanlı deri; serin ve naneli bir çiçeksilik ile süet halini alırken bu ham ve doğal kükürt ile sarartılmış süet ise reçineler ile kremsi bir yapıya kavuşuyor. Tatlılık dengeli, aromatik yapı ile katmanlı ayrıca dumanlı yapının da her daim verdiği ''vintage'' his ile zaman makinesine yakın bir misyonda seyrediyor Lonestar Memories.
    Performans değerleri ile de inançsızlara inanç aşılayacak cinsten bir arkadaş. Son 1 yıla kadar Türkiye Cumhuriyeti Devleti sınırları içerisinde, La Deesse çatısı altında ulaşabildiğimiz Tauer markası için artık ne yazık ki; yurt dışındaki arkadaş, akraba veya her kim ise onu devreye sokmamız gerekiyor. Ha bu kişiler de benim kuzenim gibi gerizekalı olursa eğer o kovboya bürünüp silahlara davranmamanız işten bile değil!
    Gelelim Lonestar Memories'in bende uyandırdığı kovboy olmayan hisse ve döneme; keyifle!
    Son Düzenleme Makedon; 14-01-17, 20:36. Tarafından yapıldı.

Yeni deneyeceklere uyarı yapalım. İlk denemeyi ayakta yapmayın. Tauer yumruğu çok şiddetli indiriyor.

Yorum

Kısa devre yaptıran bir inceleme yine. Cyborglar robocoplar kovboylar... Özgün incelemelerini ve yorumlarını her defasında zevkle okuyorum. Bakış açına hayal gücüne ve kalemine hayranım. Denemediğim bir tauer çalışması ama ilk fırsatta denenecekler arasında

Yorum

Yürek yediğim bir dönemde kör alış yapmıştım.
        Sevebileceğim hale gelmesi için yaklaşık 6 saat beklemem gerekti.
        Sorun sende değil bende,sen daha iyilerini hak ediyorsun gibi ayrılık sözleriyle ilişkimizi noktalamıştım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: murrjm View Post
          Yürek yediğim bir dönemde kör alış yapmıştım.
          Sevebileceğim hale gelmesi için yaklaşık 6 saat beklemem gerekti.
          Sorun sende değil bende,sen daha iyilerini hak ediyorsun gibi ayrılık sözleriyle ilişkimizi noktalamıştım.
          Muratcim, ben de bu guzelligi senden kör alış yapmistim. Hayatimdaki en iyi kör alıs bu oldu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post

Muratcim, ben de bu guzelligi senden kör alış yapmistim. Hayatimdaki en iyi kör alıs bu oldu
            Değerini bilecek bir arkadaşıma gittiği için mutlu olmuştum

Yorum

Kör alış düşünüyordum şimdi içime şüphe düştü 😒

Yorum

Ben acayip merak ediyorum bu parfümü. Aklıma Eldo Rien geldi ama ondan daha zengin ve kullanışlı bir kokuya benziyor.

Yorum

Lonestar Teksas’ın diğer adı diyorlar bazı yerlerde. Ne kadar doğru bilemem

Yorum

• connoisseur
                    connoisseur Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Dogrudur, Lone Star State olarak da gecer; hatta bayraginda da var.

Teşekkür ederim : )

Yorum

Benimde deneme fırsatı bulduğum ve beğendiğim bir koku fakat değişik bir tarzı olduğunu ve genel beğeniye çok uygun olmadığını düşünüyorum.

Yorum

İşleniyor...
                    X