Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Nishane Muskane

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Nishane Muskane


    Click image for larger version  Name:	muskane.jpg Views:	1 Size:	54.4 KB ID:	125020

    Bu parfümü özellikle ben yorumlamak istedim. Deneme setinden elime ilk aldığım, nedense ismiyle beni diğerlerinden daha fazla cezbeden parfüm Muskane oldu. Bu hislerimde de yanılmadığımı ilk kokladığım anda beni kokusuyla büyüleyerek göstermiş oldu.

    Önceleri çok pudralı kokular tercih etmeyen ben, yaş geçtikçe zevklerimin değiştiğini gördüm. Belki otuzlu yaşların verdiği bir olgunluk geldi üzerime. Bu yaşlarda daha bir tanıyor insan kendini. Daha bir tecrübeli,daha bir emin oluyor kendinden. Pudralı kokular bu anlamda, değişen beni daha iyi yansıtmaya başladı diyebilirim. Daha bir kadın hissettiriyor belki de...

    Durup durup kokladığım kokular sayılıdır. Ah Muskane.. Beni nasıl bağladın böyle. Pudramsılığın ilk koklayışta bile çok etkileyici. Ama buradaki pudramsılık bebek pudrasından uzakta, yumuşacık ve daha çok içinde kadınsılık barındıran bir havada. Sanırım beni çarpan özelliği de bu oldu. Aynı havayı Lorenzo Villoresi Teint de Neige'de de hissettim. Orada da bana göre bebeksi yumuşaklığın arkasında vurgulanmak istenen buram buram kadınsılık. Orta notalardan itibaren devreye giren çiçeksilerle kremsi bir pudramsılığa büründü. Vanilyadan gelen tatlılık ayrı bir tat katıyor.Pürüzsüz ince bir tabaka halinde sürülmüş losyon gibi.

    Parfümün Demi Extrait versiyonu olması ise sevdiğim özelliklerinden biri olmuş." Demi Extrait " Nishane markasının EDP ile Extrait versiyonu arasında oluşturmuş %22 konsantrasyona sahip kendine has bir sınıf. Sabah saatlerinde denemiş olduğum kokuyu akşam saatlerinde bile duyabiliyorum. Kalıcılığı oldukça başarılı. Farkedilirliği ise ilk 3-4 saat daha iyi olmakla beraber, sonrasında ise kendini esintili ile birlikte ara ara hissettiriyor.

    Bu tarz pudramsı kokular içerisinde kesinlikle zirveyi zorlayan bir parfüm oldu benim için. Ben kendimi koklamakla meşgulüm,kucak dolusu sevgiler...

  • #2
    Pudralı kokulara fena halde zaafı olan biri olarak çok ilgimi çekti koku! Yorumunuz için teşekkürler..

    Yorum

    İşleniyor...
    X