Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Regalien Spade Of VETIVER

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Regalien Spade Of VETIVER

    Click image for larger version

Name:	Regalien Vetiver.jpg
Views:	305
Size:	23.0 KB
ID:	124452

    Regalien Lucky collectiondaki benim en fazla dikkatimi çeken ve en beğendiğim çalışması.

    Keskin, yeşil, tuzlu ve oldukça dikkat çeken bir vetiver parfümü. Benim ilk kokladığım anda verdiğim tepki ''ben bunun şişesini kesinlikle alırım'' oldu.

    Parfümün hissettirdikleri oldukça karışık aslında. Sanki Kazdağlarının denize bakan kısmına çıkmışsınız da, tepenin üstünden, aşağıda bulunan denizi izliyormuş gibisiniz. O denizden gelen, nemli ve tuzlu esintiyi içinize çekiyorsunuz, ama yemyeşil bir ortamdasınız gibi. Yani bir tarafı aquatik, diğer tarafı yeşil. İçine Sel de vetiver kaçmış Terre D'Hermes gibi.

    Bilmiyorum ama parfümü ben çok fazlaca sevdim hatta vetiver parfümleri arasında net kafaya oynayabilecek bir parfüm izlenimi yarattı bende. Bazı yerlerinde ufak tefek aksamalar var bazı yerleri biraz sentetik gibi ama bunların hiçbiri benim için verdiği hissiyatın önüne geçemedi. Bu parfüm notaların değil hissiyatların parfümü olmuş. Benim açımdan bu zaman kadar yapılmış olan en iyi Regalien parfümü. Bunu marka sahiplerine de söyledim ve kendilerini tebrik ettim.

    Vetiver parfümlerinin genel sorunudur kalıcılık ve farkedilirliklerinin düşük olması. Ama Spade Of Vetiver bu konuda o kadar güçlü ki, dün sıktığım parfüm, bugün halen buram buram burnuma vuruyor. Özellikle yaz aylarında ve bahar aylarında kullanıma son derece uygun. Performansıyla sizi asla yarı yolda bırakmayacak, tüm gün üzerinizde olacak, bir vetiver parfümü arıyorsanız, mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Genel beğenisininde bir hayli yüksek olduğunu ve duyuları harekete geçirdiğini de belirmek isterim. Tatil anılarınızı, denizi, doğayı çağırıştıran bir parfüm olmuş.

    Yukarıda da belirttiğim gibi parfümü tam aklınızda oturtacak tarif Sel de Vetiver ile Terre D'Hermes karışımı gibi. Hatta vetiver kullanımı en fazla CDG Vettiveruyu anımsatıyor desem biraz daha ortalığı karıştırmış olmam

    Ben oldukça sevdim. Sevmekle kalmadım dolabımda kesinlikle olmasını isteyeceğim ve kullanacağım bir vetiver parfümü olmuş.




  • #2
    Vetiver seven biri olarak merak uyandırdı doğrusu. Aquatik notalarla harmanlanmış ferah vetiveri çok seviyorum. Deneyecekler listeme hemen ekliyorum

    VTR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

    Yorum


    • #3
      Bende karanlık vetiverdense ferah vetiveri sevenlerdenim bu kadar övgüden sonra denemek farz oldu

      Yorum


      • #4
        Güzel bir yazlık olacak gibi ben aynı seriden Irisi de baya merak ettim

        Yorum


        • #5
          vetiveri hiç sevmeyen biri olarak ben bile denemek istedim

          Yorum

          İşleniyor...
          X