Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Nishane NEFS

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Nishane NEFS

    Click image for larger version  Name:	nishane-nefs.jpg Views:	1 Size:	49.0 KB ID:	124386

    Nishane Luxury Collection serisinin ilk üyesi NEFS

    Geçtiğimiz yıl başlayan Nishane ve Xerjoffun parfümörü Chris Maurice işbirliğinden B-612 ve Vain Naive çıkmıştı. Her iki parfümde oldukça farklı ve başarılı işlerdi. Hem Nishane'nin hemde Chris Maurice'in biraz alanı dışındaki parfümler bile bu derece iyi olmuşken peki her ikisininde alanı olan odunsu oriental sınıfında işbirliği nasıl olurdu. İşte bunun cevabı NEFS oldu.

    Sunumuyla, notalarıyla ve özellikle fiyatıyla oldukça dikkat çeken bir çalışma olan NEFS. Nishanenin en pahalı kokusu, bakalım nasıl olmuş.

    Çok fazla detaylı anlatıma girmeyeceğim notaları tek tek inceleyip yazmayacağım. Genel olarak meyvemsi yanı da olan, safranın oud gül kombini ile birlikte ön plana çıktığı, baharatlar (özellikle tarçın ve vanilya) ve amber eşliğinde hafif tatlılık kazanıp ısınan, dip notalarında deri ve içki notasının oldukça zenginlik kattığı, hafif tatlımsı balzamik, odunsu, oriental bir parfüm.

    Lüks hissiyatı oldukça yüksek, içinde sentetiklik algılanmayan, oldukça yüksek kaliteli hammaddelerle işlenmiş tam bir ortadoğulu.

    Çoğu kişi parfüm hakkında Nishanenin Alexandriası olacak gözüyle bakıyordu. Ama Alexandria dan çok More Than Words tarzına daha yakın olmuş. Yani more than words kadar koyu ve ağır değil, Alexandria kadar da ışıltılı değil. Her ikisinin ortasında ama MTW a daha yakın. Sanırım anlatmak istediğim koku profilini anlatabileceğim en iyi cümle bu oldu.

    Kalıcılığı, Nishane standartlarında. Farkedilirliği, ilk başlarda iyi olsa da, tene çekilmesi 2 saat kadar bir zamanda gerçekleşiyor. Koklaması bir hayli keyifli. Herşeyden önce, gerçekten zengin kokan bir parfüm. Sıktığınız anda, kendinizi arap şeyhi gibi hissediyorsunuz. Dubai veya Katar'a gitmiş olan arkadaşlarımız iyi bilir. Beyaz kanduralı bir arap yanınızdan geçtiği zaman, her nasıl oluyorsa bilmiyorum ama adamlar gerçekten zengin kokuyor. Sizin üstünüzdeki Aventus vs hint fakiri gibi kalıyor. İşte NEFS te tam o şekilde buram buram zenginlik ve para kokuyor

    Bizim ülkemizde, özellikle 490 Euroluk etiketinden dolayı çok fazla rağbet gösterileceğini düşünmesem de, körfez ülkelerinde, özellikle şık kutu ve şişe dizaynına paralel olarak, ortadoğuya hitap eden kokusuyla bir hayli ilgi çekeceğini düşünüyorum.

    Geçen NEFS i denemek için üstüme sıkıp markete gittiğimde kasiyer arkadaş ile aramda geçen diyalog.

    - Abi bu parfüm kokusu senden mi geliyor.

    - Evet benden geliyor.

    - Ney abi bunun adı?

    - Nishane NEFS

    - Kaç para abi bu

    - Çok para

    - Belli pahalı kokuyor.

    Son Düzenleme matrai; 08-05-19, 21:26. Tarafından yapıldı.

  • #2
    Hocam kasiyere bir decant vermeyi düşünmüyor musunuz Foruma hediye etseler de sizde çekilişle 10-20 kişiye dağıtsanız

    Yorum


    • protectedsugar
      protectedsugar Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Ancak bu foruma üyeyse :-)))

  • #3
    Ellerine sağlık abi okudukça kafamda kokuyla ilgili bir profil oluştu Nishane Kalitesi belli ama fiyatta sınıfta kalır ne ülkemizde nede Avrupa’da bu fiyatla pek rağbet göreceğini düşünmüyorum açıkçası ha Orta Doğu da para problem değilde Xerjoff ve Roja varken Nishanenin pek tercih edileceğini düşünmüyorum çünkü henüz yolun ortasında olan bir marka ve popülaritesi çok fazla yaygın değilken en iyi reklam yapılabilecek kokuda yanlış fiyat politikası izlemişler haklarında hayırlısı olsun benim en sevdiğim firmalardan elbette yeni kokularıda denemek istiyorum

    Yorum


    • #4
      Satar hocam satar nishane sahipleri bu fiyatı ve kokuyu belirlerken rastgele yapmamışlardır diye düşünüyorum.

      Yorum


      • #5
        Koku profili olarak beğenilecek heyecanlanılacak olmasına rağmen fiyat etiketi insanın hevesini kırıyor, 3-5ml alıp denicez en kötü

        Yorum


        • #6
          Nishane için 490 € fiyat etiket yurt dışı için bile yüksek

          Yorum


          • #7
            Yanlis okumuyorum degil mi, 490 € ?!?

            Yorum


            • #8
              Kokuyu çok merak ediyorum ama bir yandan da o kadar para verilir mi diye düşünüyorum...

              Yorum


              • #9
                2020 Nishane spliti ile deneyecez bakalım ne menem bişeymiş

                Yorum

                İşleniyor...
                X