Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Nishane Unutamam

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • #16
    Nishane'nin Afrika Olifant ile birlikte en iyi iki parfümünden birisi. Ama maalesef ikisi de hiçbir zaman Hacivat kadar popüler olamayacak, çünkü genel beğeniye uygun değiller

    Yorum


    • #17
      Hacivat creed in aventusu ile bir parça green irish tweed karışımı gibi geldi, afrika olifant ı denemedim ama sultan vetiver ve unutamam bayıldım, vetiver tam benim tarzım kendimi değerli hissettiriyor

      Yorum


      • #18
        Unutamam ve Sultan Vetiver'i ben de çok seviyorum. İkisi de özel parfümler. Sultan Vetiver benim için bir tık önde. Unutamam bana biraz Profumum Fumidus'u çağrıştırıyor ama daha kolay kullanılabilen cinsi olarak.

        Farklı bir tarz olsa da Munegu'yu da bunların yanına eklemek gerek. Nishane'nin sonradan yaptıkları maalesef bunların yerini tutmadı benim için, Hacivat dahil ama Ani hariç.

        Yorum


        • #19
          Evet ben de naçizane katılıyorum. Sultan Vetiver ve Unutamam gerçekten bahse değer kokular.

          Ben de yukarda bahsedildiği gibi Sultan Vetiver'i ilk sıkıp kokladığımda o "değerli hissetme" duygusunu yaşamıştım. Kaftanını giymiş bir sultan bütün şatafatı, babacanlığı ve görkemi ile nasıl kokarsa öyle kokuyor :-)

          Unutamam da yine aynı derecede muhteşem bir koku.

          Böyle tamamen göreceli bir şekilde koku tarif etmeyi her ne kadar çok faydalı bulmasam da bu ikisi için Nishane'ye ve parfümörlerine naçizane tebriklerimi ve alkışlarımı sunmak isterim.

          İki kokunun da kompozisyonları gerçekten sanatsal, çok güçlü mesajları var.

          Yorum


          • #20
            Benim oldukça beğendiğim, eşimin bayıldığı parfümdür kendileri..

            Yorum


            • #21
              Bir yıl icinde farklı zamanlarda 4 defa kullandim.anlamak icin Yeterli bir zaman bence.maalesef hiçbir şekilde kendime yakin bulmadım. İndie tarzi olabilir ama bir cizgisi oldugunu düşünmüyorum. Nane ve lavanta basta olmak uzere kullanılan baharatlar herbal bir havada. Zaten cok uzun bir sure parfum bu herbal bahartlar ve karamelin garip birlesimi altinda yol alıyor. Bellirli bolumde yaseminin indolik kullanimi hayvabsalligi hissettiren bir hava katmış. Son bolumlerde hissettiğim ve en en sevdiğim notlardan olan meşe yosunu bile parfume yakinlasmama yetmedi maalesef.
              Ani gibi bunu da sevemedim

              Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

              Yorum

              İşleniyor...
              X