Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Merhabalar Yaz tatilinde, okul çıkışlarında ve hafta sonları çalışmalarımın geliriyle, gücümün yettiği kadar bir koleksiyon yapmaya çalıştım. Umarım daha da büyür bu koleksiyon.
Ekli Dosyalar
Son Düzenleme İbrahim20; 11-01-20, 01:21. Tarafından yapıldı.
Teşekkürler.
Fresh Orient: Hiç rahatsız etmeyen tuz ve bergamotla açılışı yapıyor sonra yumuşacık çiçekler devreye giriyor sonrasında da pek bir değişim olmuyor.
24 Carat Gold: Encre Noire'ın daha kompleks,daha ferah, daha kalıcı ve daha performanslı hali.
güzel koleksiyon kardeşim, güzel günlerde kullan. şu kenzo totemler nasıl? aldığına değdi mi bi ara çok ucuzdu, kafa karıştırdı ama aman demiştim. Senn fikrin nedir?
Onlar beklemediğim kadar güzel çıktı. Çok pozitif kokuyorlar meyveli,narenciyeli tam ilkbahar parfümleri. Daha demin kuzenime denettim mesela o da bayıldı.
Çevremdekilerden hiç öyle kötü yorumlar almıyorum. Bilemiyorum belki yaşıma göre biraz olgun davrandığımdan dolayı parfümler üzerimde sırıtmıyor olabilir.
Yorum