Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Designer sevdiğim doğrudur
Çökme
X
-
Parfümlerin iyisi kötüsünden ziyade, kişinin kendi zevkine kalmış, kendisiyle bütünleşmiş, kullanırken haz duyduğu tüm designer, cologne, vintage vb. parfümler en iyi kokulardır bana göre. Güzel seçimler Alper hocam, sade ve aşırıya kaçılmamış, seçkin designerler. Benim de senin görselinin içerisindekilerin %70 ini seviyorum. Güzel günlerde kullanman dileğiyle.
- 2 beğenme
Yorum
-
Sevilesi designerlar Designer sevmemek çok zor geliyor bana. Hatta çoğunlukla ah şu parfümün daha performanslı ya da derinlikli bir niş versiyonu olsa dediğimiz çok olmuştur. Benim çok oluyor da.. Designerlar eski seviyelerinde olsalar zaten, bence bugün çoğu niş parfüm ölü doğmuş olurdu..
- 3 beğenme
Yorum
-
2010 dan önceki üretimlerde concetree yazar. Fakat her concentree yazana da bence vintage demek yanlış olur. Şuan elimdeki 2011 üretim manyetik olmayan kapaklı 50 ml lik versiyon. Daha önceleri elimde 2003 üretim concentree versiyonu vardı aralarında ki fark yok denecek kadar az. Fakat uzun dikdörtgen şişe ve üzerinde concentree yazanlar tam bir efsane, miktar dekant var sıkmaya kıyamıyorum.
- 1 Beğen
Yorum
-
Bazen online satış mecralarında görüyorum görsellerde concentree olanlarını kullanıyorlar muhtemelen eski görseller, satın aldığınızda sadece extreme olanı gelir büyük ihtimalle. Aynı durum eau sauvage parfüm versiyonunda da mevcut pek çok satıcı hala 2017 den önceki siyah etiketli görseli kullanıyor satın almadan önce mutlaka sormak lazım
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: pomak View PostBazen online satış mecralarında görüyorum görsellerde concentree olanlarını kullanıyorlar muhtemelen eski görseller, satın aldığınızda sadece extreme olanı gelir büyük ihtimalle. Aynı durum eau sauvage parfüm versiyonunda da mevcut pek çok satıcı hala 2017 den önceki siyah etiketli görseli kullanıyor satın almadan önce mutlaka sormak lazım
Yorum
Yorum