Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Yurtdışı Parfüm Satış Mağazaları ve Siteleri

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Yurtdışı Parfüm Satış Mağazaları ve Siteleri

    Bu başlığı açmak sanırım oldukça yararlı olacak.Aramızdan da bir çok kişi yurtdışına gidip gelmekte parfüm bakmakta veya almakta. Burda kendi tecrübelerimi yazacağım sizlerinde katkısını beklemekteyim

    Ausliebe Zum Duft - Almanya'da faaliyet gösteren bir firma olup niche parfüm bakımından en zengin site diyebiliriz. Kendi yerleride var yanılmıyorsam Frankfurtta olması lazım. Avrupanın her yerine gönderim yapıyorlar. Almanya içine 1 günde teslim oluyor diğer AB ülkelerine ortalama 2 günde teslim olmakta. Türkiye gönderimi yok..

    Essenza Nobile - Almanya için alternatif bir niche parfüm mağazası Ausliebe de bulamadığınız bir parfüm varsa bu siteye bir göz atabilirsiniz. Stokları biraz problemli var olarak gösterilen bir ürün aslında olmayabiliyor. Alışveriş yapmadan önce stok durumunu öğrenin sonra çok beklersiniz.

    Parfumaria - Hollanda'da faaliyet gösteren bir mağaza. Niche parfümler bakımından oldukça geniş bir yelpazeye sahip. Online alışverişlerde sıkça tercih ettiğim müşteri memnuniyetine oldukça önem veren (Desert rosewood splitini hatırlarsınız) oldukça profesyonel çalışan (Stok ne gösteriyorsa odur) süper hızlı kargolama yapan bir firma. AB ülkelerinin hepsine gönderim yapmaktadır. Ara ara indirime koyduğu ürünler oldukça cazip fiyatlara gelmekte. Kesinlikle bu siteyi tavsiye ederim.

    Skins - Yine Hollanda'da faaliyet gösteren mağaza. AB ülkelerinin tümüne gönderim yapmakta. Ürün gamı çok geniş olmasada kaliteli markalara yer vermekte. Frederic Malle, Le Labo vs gibi markaların bundan bir kaç sene öncesine kadar neredeyse tek satıcısıydı. Amsterdam'a yolunuz düşerse mağazasını gezip dolaşabilir istediğiniz ürünleri deneyebilirsiniz.

    Jovoy - Fransa'nın kozmetik mağazası devlerinden biri. Louvre müzesi yakınlarında olan mağazası gayet bulunabilir kolay bir yerde. Oldukça fazla çeşit bulundurmakta. İnternet sitesinden vereceğiniz siparişlerle AB ülkelerinin hepsine kargolama yapabilirsiniz.

    Nose - Fransanın en büyük parfüm mağazası diyebiliriz. Paris'e gidip görmeyen yoktur herhalde. Online olarak ta hizmet veren mağaza çeşitlilik bakımından tatminkar. Ab ülkelerine gönderim yapmakta.

    Lulua - İndie parfümleri ve Slumberhouseları bulabileceğiniz tek yer. Polonya'da faaliyet gösteren mağazanın yeri Krakow da. Online olarak AB ülkelerinin tamamına gönderim yapmakta.

    Luckyscent - Amerikanın niche parfümlere açılan kapısı diyebiliriz. Benim bildiğim dünyanın en fazla marka çeşitliliğine sahip niche parfüm online satış mağazası. Amerika içine gönderim kolay olsa da AB ülkerine gönderteceğiniz kargolarda vergi ödemek durumundasınız.

    Fragrancex - ABD merkezli online satış platformu. Bir ara Türkiye ye de gönderim yapıyordu kargolarının büyük bir kısmı sorunsuz geçiyordu fakat daha sonradan bütün kargolar gümrükten geri dönmeye başladı. Fiyat olarak oldukça uygun ve Belirli niche markalar ile envai çeşit designarı bulabileceğiniz bir yer. ABD de olan ve yakın zamanda gelecek bir akrabınız veya arkadaşınız varsa değerlendiriniz

    Fragrance.net - ABD merkezli online satış platformu. Fragrancex ile aynı klasmanda. Ürün çeşidi, fiyat ve kampanyalar ile oldukça dikkat çekici. ABD içi gönderim yapmakta.

    Strawberry - HongKong merkezli online satış mağazası. Ülkemizde N11 vb platformlar olmadığı zamanlarda oldukça popülerdi Türkiye deki fiyatların hemen hemen yarısına hatta daha fazlasına parfüm ve kozmetik ürünleri alabiliyordunuz. Ülkemiz de ki kozmetik yasağının başlıca sorumludur kendileri. Zamanında milletçe az parfüm almadık. Daha sonra Tekin Acar'ın şikayeti ile posta yolu ile kozmetik ürünlerinin getirtilmesi tamamen yasaklandı ve hayatımızdan çıktı. Bir ara Türkiye de ofis açarak faaliyetlerine tekrar başlamıştı ma işleri bu sefer yasal olarak yaptığı için fiyatları eskisi kadar cazip olamadı ve o zamanlar N11 gibi platformlarla rekabet edemeyerek Türkiyeden çıktı.

    Gum - Rusyanın benim bildiğim en büyük lüks tüketim mağazası. Yani bizim Beymen veya Harvey gibi. Parfüm çeşitliliği bakımından oldukça iyi. Moskova'ya yolunuz düşerse bir uğrayın.

    Birleşik Arap Emirlikleri - Parfüm bakımından oldukça zengin aynı zamanda oldukça farklı fiyatların olduğu bir yer. Dubai Mall ve Emirates Mall da bir çok parfüm mağazası bulunmakta. Perfumery & Co, Galeries La Fayette, Paris Galerie, Abdul Samad Al Qurashi, Amouage gibi pek çok mağazayı bu AVM lerin içinde bulabileceğiniz gibi Deira bölgesinde bulunan Spot parfümcülerden burada ki rakamların yarısına almak daha mantıklı bir yaklaşım olacaktır.

    Notino - ABD, İngiltere, AB ülkeleri, Baltık ülkelerinde faaliyet gösteren bir online satış devi. Yanılmıyorsam merkezi ABD. Oldukça uygun fiyatlara parfüm bulabileceğiniz bir mecra. Çeşitlilik açısından hayli zengin olsa da daha çok designer üzerine yoğunlaşmışlar. Niche markalardan Amouage, HDP, Serge Lutens, LM Parfums, Bond, Tom Ford vs gibi bilindik markaları oldukça uygun fiyata satmaktalar. Bir ara Sinyor Terenzi nin savaş açtığı ve çamur attığı mecradır. Ürünleri orijinaldir gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Tek sorun hangi ülkedeyseniz veya hangi ülkeye gönderim yapacaksanız o ülkenin notino suna girip ordan sipariş verebilirsiniz. En uygun Notino lar Slovakya, Litvanya ve Bulgaristan notinolarıdır. Ama bu ülkelerden diğer ülkelere gönderim yapamazsınız. Örnek Almanya'ya gönderim yapacaksanız Notino.de ye İngiltereye gönderim yapacaksanız Notino.uk ya giriş yapıp ordan alışveriş yapmalısınız.

    Parfimo.bg - Bulgaristanda bulunan bir parfüm satış sitesidir. Notinoya benzemekte olup fiyatları bir tık daha uygundur. Örneğin günümüz şartlarında Amouage İnterlude, Reflection, Epic gibi ürünleri 600 tlye alabilirsiniz.

    Harrods - İngilterinin lüx tüketim mağazası denince ilk akla gelen yerlerinden biridir. Parfüm konusunda oldukça büyük bir yelpazeye sahiptir. Harrods mağazaları genel olarak pahalıdır (Bknz: Sterlin 6.5 TL) En büyük özelliği sadece bu mağazalarda bulableceğiniz Harrods un exclusive parfümleridir. İngiltere ye gönderim yapan online satış mağazası mevcuttur. AB ülkerine gönderimlerde vergi çıkmaktadır.

    Selfridges - Harrods ile aynı özelliklere sahip ingilterenin en büyük mağazalarından biridir. Aynı şekilde online alışveriş yapabilirsiniz (İngiltere içi)

    Indiescents - Adından da anlaşılacağı gibi çoğunlukla Indie markaların satışını yapan online mağaza. Kanada merkezli diye hatırlıyorum. Amerika veya Kanada'ya gönderim istemekte fayda var.

    Tigerlily - Amerika merkezli butik-online mağaza. Yerel, indie ve bilindik markaların karışımı bir listesi var.

    Twistedlily - Amerika merkezli butik-online mağaza. Tigerlily ile benzer kafa, nispeten farklı markalar.

    Perfume.com - Amerika merkezli online mağaza. Geniş bir marka yelpazesine sahip. Saçma indirimler yapabiliyorlar, takip edilirse güzel fırsatlar yakalanabilir. Stok problemleri olabiliyor, teyit almak lazım.

    Perfumania - Amerika merkezli mağaza zinciri. Online satış da yapılıyor, marka sayısı oldukça fazla. Bunlarda da o saçma indirim durumu var. Sitelerinden satın alıp mağazadan ürün teslimi de alabiliyorsunuz. Gönderiler sadece US içi.








    Benim aklıma gelen şimdilik bunlar aslında daha çok var ama aklıma gelmedi. Yine ekleme yaparım. Sizde bildiğiniz yerleri yazabilirsiniz.
    Son Düzenleme matrai; 17-07-18, 21:33. Tarafından yapıldı.

  • #2
    Çok yararlı bir yazı olmuş. Yalnız bulgar sitesi enzo.bg ye girmek istediğinizde sayfa sizi otomatik olarak notino.bg ye yönlendiriyor.
    estefanyen

    Yorum


    • matrai
      matrai Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Evet enzo .bg zaten notino nun ben yanlış yazmışım düzeltmeyi yaptım. Anlatmak istediğim parfimo.bg di

  • #3
    Gayet yararlı bir rehber olmuş. İlk bakışta göremediklerimi ekleyeyim, aklıma geldikçe üstüne ek yaparım.

    Indiescents - Adından da anlaşılacağı gibi çoğunlukla indie markaların satışını yapan online mağaza. Kanada merkezli diye hatırlıyorum. Amerika veya Kanada'ya gönderim istemekte fayda var.

    Tigerlily - Amerika merkezli butik-online mağaza. Yerel, indie ve bilindik markaların karışımı bir listesi var.

    Twistedlily - Amerika merkezli butik-online mağaza. Tigerlily ile benzer kafa, nispeten farklı markalar.

    Perfume.com - Amerika merkezli online mağaza. Geniş bir marka yelpazesine sahip. Saçma indirimler yapabiliyorlar, takip edilirse güzel fırsatlar yakalanabilir. Stok problemleri olabiliyor, teyit almak lazım.

    Perfumania - Amerika merkezli mağaza zinciri. Online satış da yapılıyor, marka sayısı oldukça fazla. Bunlarda da o saçma indirim durumu var. Sitelerinden satın alıp mağazadan ürün teslimi de alabiliyorsunuz. Gönderiler sadece US içi.

    Yorum


    • matrai
      matrai Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Ana yazıya ekliyorum izninle

    • cornelius
      cornelius Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      ​​​​​​​​​​​​​​Tabii ki

  • #4
    Tekin Acar yok?! 🤔

    Yorum


    • Frozenwings
      Frozenwings Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Olacak iş değil, nasıl olmaz

  • #5
    Elinize saglik. Moskova'da Tsum, Gum'dan daha zengindi parfum acisindan

    Yorum


    • #6
      Harika bir rehber, kendi adıma teşekkür ederim, çoğunu bilmiyordum.

      Yorum


      • #7
        Ekleyebileceğim birkaç yeri daha yazayım:

        Le Secret Du Marais - İspanya merkezli online-butik mağaza. Click&Collect şansı var, çalışanları ilgili. Niş ve yerel markalar ağırlıkta.

        Metropoliten - Sırbistan merkezli online-butik mağaza. Belgrad şehir merkezinde, Kalemeydan'a oldukça yakın. Niş markaların satışı yapılıyor, arada güzel indirimler çıkabiliyor.

        Avery - İtalya merkezli online mağaza. Aynı adı taşıyan kendi parfümlerinin yanı sıra, niş markaların da satışını yapıyorlar.

        Stefano Saccani - İtalya merkezli online-butik mağaza. Niş markaların satışı yapılıyor, arada indirimler olabiliyor.

        Secret Notes - Katar merkezli butik mağaza. Niş markalar satılıyor, yeri Pearl içinde. Online satışları yok diye biliyorum. Yine Pearl içinde Kilian'ın ve Diptyque'in kendi mağazaları da mevcut.
        Son Düzenleme cornelius; 19-07-18, 16:06. Tarafından yapıldı.

        Yorum


        • #8
          şimdi tekin acar sonrası posta yoluyla parfüm siparişi dönemi tamamen bitti mi . bu sitelerden online alışveriş yapılabilir mi gümrükte mi kalır

          Yorum


          • ali
            ali Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Merhaba, gümrük yasası hala yürürlükte posta yoluyla vergisini ödemek isteseniz dahi alışveriş yapamazsınız parfüm için. Sadece sample almak isterseniz çok küçük ebatta olduğu için elinize ulaşabilir ancak gümrükte içinde parfüm olduğu tespit edilirse o da geri dönüyor.

        • #9
          Teşekkürler

          Yorum


          • #10
            hocam mükemmel bir yazı öncelikle çok teşekkürler. maalesef yurtdışına çıkacak hal bırakmadılar valla vize almaya güç yetse bilete yetmiyor bilete yetse vize gözüme büyüyor, öğrenciyken çok daha fazla çıkıyordum yurtdışına valla,, neyse şunu söylemek istiyorum Altuğ hocam burdaki siteler çok faydalı ama indirimli sitelerle online satış yapan yurt dışı sitelerini ayırmamız gerekiyor diye düşünüyorum çünkü bazı siteler güncel kurla beymenden pahalıya geliyor gördüğüm kadarıyla, birde gördüğüm kadarıyla bulgaristanda parfümler çok uygun forumdan arkadaşlardan bulgaristan bağı olan varsa güzel bir split olabilir diye hayal kurdurdu

            Yorum


            • #11
              my gitar parfüm konusunda takılırken çok şükürki o çilek indirimlerini gördük nice parfümler edindik.aklıma gelenleri yazim bari

              45 tl ye zegna intenso
              47 tl ye ysl rive gauche
              35 tl ye dunhill pursuit

              Yorum


              • Frozenwings
                Frozenwings Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                "47 tl ye ysl rive gauche"

            • #12
              Click image for larger version

Name:	perfumeuae.com-1.png
Views:	11685
Size:	128.6 KB
ID:	116408Click image for larger version

Name:	perfumeuae.com-2.png
Views:	11475
Size:	124.4 KB
ID:	116409Click image for larger version

Name:	perfumeuae.com-3.png
Views:	11473
Size:	115.3 KB
ID:	116410Click image for larger version

Name:	perfumeuae.com-4.png
Views:	11518
Size:	110.5 KB
ID:	116411
              Alışveriş yapmadım ve fakat araştırmalarım neticesinde değerlendirmeye alınabileceklerini düşündüğüm bir kaç site yazmak istiyorum. Belki aramızdan bazı arkadaşlar haberdardır ve bizi aydınlatırlar diye umuyorum..

              https://perfumeuae.com/brands-list/ oldukça geniş markalara inanılmaz fiyatlarla yer vermişler. Toptan satışlarına özellikle dikkatinizi çekmek isterim.. 220 ülkeye toptan satış yaptıklarını, perakende satışı ise BAE dışında yapmadıklarını beyan etmişler..
              Ekli Dosyalar

              Yorum


              • #13
                Bir başka site daha yazayım. Buradaki fiyatlar dahada inanılmaz lakin geniş ürün yelpazesine sahip değiller. Toptan satışları varmış.
                https://www.discountperfumeworld.com...nufacturer=130 Manceralar 180-190 AED arası fiyatlarla satıyorlar. bizdeki karşılığı yaklaşık olarak 270-300 arasına tekabül ediyor
                https://www.discountperfumeworld.com...anufacturer=15 Amouagelar 370-630 AED arası fiyatlarla satılıyor görünüyor bizdeki karşılığı 550-940 arası şaka gibi
                https://www.discountperfumeworld.com...nufacturer=151 parfums de marly 285-450 AED arasında bizdeki karşılığı 425-670 arasında. her ürün yok ama
                https://www.discountperfumeworld.com..._list_limit=49 Byredolar 375-690 AED arasında bizim fiyatlarla 560-1025 lira arası
                https://www.discountperfumeworld.com..._list_limit=49 Atelier Cologne 200 ml ler özellikle 370-440 AED bandında seyrediyor. 550-650

                https://www.discountperfumeworld.com...fum-100ml.html şaka gibi Jaipur Homme edp 100 ml 110 AED yani 165 liraya tekabül ediyor
                montblanc starwalker 75 ml 77 AED yani 115 lira
                The One D&G edp 100 ml 186 AED bizdeki karşılığı 275 lira


                Araştırılmaya değe mi dersiniz arkadaşlar ?

                Yorum


                • #14
                  Yararlı olabileceğini düşündüğüm için paylaşmayı uygun gördüm..

                  Aşağıdaki site gerçekte Amozon'ait bir site. Umre yapan bir arkadaşımın kaldığı otel adresi ve Suudi Arabistan'da kullanılan telefon numarasını vererek yapmış olduğum sipariş arkadaşıma teslim edildi akabinde sağ salim tarafıma ulaştı. Hepsi için toplamda 733 lira ödeme yapmış olduğumu bilhassa ifade etmek isterim

                  https://saudi.souq.com/sa-en/roses-v...ml-34093641/i/ 250 SAR
                  https://saudi.souq.com/sa-en/hawas-b...ml-10189448/i/ 165 SAR
                  https://saudi.souq.com/sa-en/daarej-...0ml-9266242/i/ 65 SAR

                  Yorum


                  • #15
                    Ufak bir ekleme de ben yapayım

                    Bloom Perfumery (No Ordinary Perfume): İngiltere - Londra Covent Garden’da faaliyet gösteren bir mağaza. Çoğunlukla Indie markaların satışını yapıyorlar. Dekant satışları ve kendi parfümünüzü tasarlayacağınız Bespoke Lab.ları da mevcut. Internet sitelerinden online alışveriş de yapabiliyorsunuz.

                    https://bloomperfume.co.uk


                    Liberty London: İngiltere - Londra Regent Street’te yer alan çok katlı mağaza. Harrods ve Selfridges’ta bulamadığınız farklı niş parfüm markalarını bu mağazada bulabiliyorsunuz. Internet sitelerinden online alışveriş de mümkün.

                    https://www.libertylondon.com/uk/dep...eauty/perfume/


                    Les Senteurs: İngiltere - Londra Belgravia’da yer alan butik parfüm mağazası. Londra’nın lüks katlı mağazalarında bulamayacağınız birçok niş markanın satışını yapıyorlar. Internet sitelerinden online alışveriş de mümkün.

                    https://www.lessenteurs.com/collections



                    Son Düzenleme parfümledans; 01-08-19, 22:47. Tarafından yapıldı.

                    Yorum

                    İşleniyor...
                    X