Mizu gibi alternatif ve uygun fiyatlı parfümlere ulaşabileciğiniz site.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Markafoni
Çökme
X
-
Markafoni
Aradığın tüm parfümler kampanyası dahilindeki tüm ürünlerde %70e varan indirim fırsatı Markafonide! Hemen tıkla, indirimli fiyatları kaçırma.- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car! -
-
Ve beklenen son. Hiç üzüldüğümü söyleyemeyeceğim. Kendierini şikayetvar'a şikayet ettiğim için onlarca sipariş verdiğim hesabımı hiçbir bilgi vermeden kapatmışlığı var bunların. Yaklaşık 1 sene önce Haziran 2016'da kendilerine attığım maili burada alıntılamak istiyorum, Çok öngörülü bir insanmışım
''...İstediğiniz kadar ara yüzünüzü yenileyin, istediğiniz kadar kupon dağıtın bu son çırpınışlarınız sayın Markafoni yetkilileri. Müşterilerini sallamayan, onlara cevap dahi vermeyen, sırf sıkıntısını dile getirdi diye hesabını askıya alan bu amatör ve beceriksiz müşteri yaklaşımlarınız ile herkesin beklediği gibi iflas edeceksiniz.''
Yorum
-
parfüm satışında mizu ile birlikte tavan yapan sitelerden,ben kesinlikle inanmıyorum almamda.700 tl satılan bir parfümü fırsat diye 250tl satılıyor herkes veriyor siparişi,vatandaşın kendi görüşü,ben 250 tl değilde 700 tl alıyorum aynı parfümü kim zarar ediyor?
Yorum
Yorum