Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Brandroom

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Brandroom

Niş ve ana akım markalara ulaşma açısından oldukça kolaylık sağlayan lüks mağaza.
    Yer yer parfüm ve diğer kozmetik ürünlerinde güzel indirimler oluyor.
    kozmetik parfüm modelleri ve kozmetik parfüm markaları size özel fiyatlarla brandroom'da! kozmetik parfüm ürünlerini görmek için hemen tıklayın!
    - Stop the car...
    - What ?!
    - Stop the fuckin' car!

Brandrooma epey niş çeşit gelmiş. MDCI lar dahil.

Yorum

Kanyon AVM' de bulunan Harvey mağazasıda çok kapsamlı bu konuda. Ben Brandroom'dan bir sene evvel Bond Signature almıştım ilk olarak, o dönemden sonra hiç alışveriş yapmadım. Daha sonra Harvey'e düştü yolum iyi ki düşmüş orada tanıştığım arkadaşla her an irtibat kurup bilgi alabiliyorum çok ilgili çalışanlar. Her türlü konuda da yardımcı oluyor. Ben tüm tanıdıklarıma orayı ve hatta isterlerse o arkadaşı yönlendiriyorum. Ürün yelpazesi ise Beymen veya Brandroomdan çok çok fazla. İsteyen arkadaş olursa özelden yazarsa o arkadaşa yönlendirebilirim.

Yorum

Brandroom'a web sitesinden de ulaşılabiliyor ve sipariş verilebiliyor olması, İstanbul/Ankara dışındakiler için daha önemli bir ölçüt.

Yorum

• Umut Kurtoğlu
          Umut Kurtoğlu Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Genelde stok olmuyor abi.. Kaç kere sipariş verdik iptal edildi. Berbat bir stok yönetimleri var.

• Medea
          Medea Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Bana iletildiği kadarıyla, tamamen Harvey Nichols'ın stoklarından yürütülen bir operasyon aslında. Aynı grubun elindeki iki ayrı tüzel kişiliğin koordinasyon sıkıntısı olabilir bu aksaklıkların sebebi.
      İşleniyor...
      X