Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

La Deesse

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• La Deesse

Bünyesinde barındırdığı az ama öz niş kategori parfümlerle İstanbul Nişantaşı'nda bulunan güzel bi' parfüm butiği.
    Ayrıca kişiye özel parfüm oluşturmak için başvurup, kendi kokunuzu tasarlamanıza olanak veriyorlar.

Markalar;
    - House of Sillage
    - Etat Libre d'Orange
    - Aedes de Venustas
    - Andy Tauer
    - Histoires de Parfums
    - Maison Francis Kurkdjian
    - Keiko Mecheri
    - Miller Harris
    - Omonde Jayne

Not: Bazı markalarla anlaşmalarının devam etmediği yönünde bilgiler vardı. Detayları bilenler ekleme yaparlarsa sevinirim.
    - Stop the car...
    - What ?!
    - Stop the fuckin' car!

Andy Tauer daha hâlâ satıyorlar mı?

Yorum

aynı zamanda çok ilgililer...Koray sevinç ile çalışıyolar galiba

Yorum

Orjinal yazı sahibi: protectedsugar
        Andy Tauer daha hâlâ satıyorlar mı?
        Geçen LDDM siparişi için mailleştiğimde Tauer temin etmeyeceklerini ilettiler

Yorum

Tauer'i bırakmayacaklardı.

Yorum

Birde güzel br uygulama başlatmışlar sample istiyenlerden tema,tev veya lösevden birine 10 tl bağış yapılmasını istiyorlar

Yorum

• trustalt
              trustalt Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Güzel bir düşünce...Bravo...

• camorr
              camorr Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Harika bir uygulama.

• promesta
              promesta Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Çok ince bir hareket bravo

Nişantaşı'ndaki bu güzel parfüm butiğinde pek çok güzel kokuyu deneme imkanım oldu. Robert Piguet'yi bırakmaları kötü oldu. HDP'yi (Histoires de Parfum) orada tanıdım ve çok sevdim. Ayrıca Hamide Hanım'ın ilgisi, doğru yönlendirmesi ile de yeni kokularla tanışma imkanım oldu.

Yorum

Bana inanılmaz samimi gelen bir parfüm butiği. İstanbul'a her gittiğimde mağazalarına uğrarım. Ürün yelpazesini biraz daha genişletseler çok güzel olurdu.

Yorum

• Guest's Avatar
                Misafir Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Aynen, Türkiye'deki diğer tüm parfüm satış noktalarından daha samimi geliyor bana da.

Yalnız uzun zamandır Ormonde Jayne stoklarını yenilemiyorlar. İnşallah tauer ve Robert Piquet gibi olmaz sonu

Yorum

Ben mağazalarına bir kez uğramış ve gösterilen samimi ilgiden çok memnun kalmıştım. Gereksiz, boş satış cümleleri yerine doğru dürüst bilgiye dayanan cümleler kurmaları insana gerçekten vakit kazandırıyor ve çok yardımcı oluyor. Üstelik ellerinde sample olmayan parfümler için bile hemen orada küçük şişelere dekant hazırlayıp vermeleri takdire şayan bir hareketti.

Yorum

La Deesse iyidir, güzeldir ve ne yazık ki; türk milletinde hiçbir zaman vuku bulamayacak bir zihniyette işlerini sürdürüyorlar. En saçma sorularıma bile cevap verme nezaketi gösterirler, sensei Mete'nin dediği gibi sample yoksa kendileri doldururlar, hoş sohbet - çay kahve ve o zamanlar henüz piyasaya çıkmamış olan çalışmalar eşliğinde gerçek bilgi ve değer verirler bununla beraber de kokunun gerçekten dolu taraflarıyla alakalı her organizasyonda üstad Vedat OZAN bey ile beraber imzaları vardır. Daha ne yapsınlardır...

Yorum

• camorr
                    camorr Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Tauer getirsinler.

• Guest's Avatar
                    Misafir Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Bu talebinizi; adını bilmediğim sağlık, gümrük, ekonomi ve oradan da tarım ve köy işleri, eğitim ve kültür vs. gibi bakanlıklara bildirmeniz önemle rica olunur. Ancak bu talebinizi takiben işinizin sonuçsuz kalacağını ve buna ek olarak da fişleneceğinizi bildirmek durumundayım.

menüye Mancera ve Montale markaları da eklenmiş.

Yorum

Türkiye de Tauer'e tek erişimimizi sağlayan yerdi yaktı bizi

Yorum

bi suru sample gondermislerdi. telefonda konustugum hanim da cok ilgiliydi.

Yorum

Hem Birgül hanım hem hem Hamide hanım inanılmaz ilgililer..
                        Satın aldıgığım bir parfüm oldugunda sample rica ettiğimde asla reddetmeyip fazlasıyla gönderdiler.

Naçizane fikrim, bence Tauer'de yanlış parfüm seçimleri yaptılar, mesela bir Une Rose De Kandahar getirseler, ya da Une Rose Vermeille gibi biraz daha soft ve kadınların da ilgisini cekebilecek bir iki çeşit lazımdı.. Ya da Tauerville serisi mesela.. Vanilla Flash ciddi satardı eminim..

Yorum

İşleniyor...
                        X