Makyaj trendi isimli alışveriş sitesinde parfümler bayağı indirime girmiş arkadaşlar kanınıza girmek gibi olmasın ama Serge Lutens un bois Vanille 100 lük 675 tl cidden çok iyi fiyat diğer parfümlerde hatırı sayılır ölçüde indirimde düşünen arkadaşlar varsa inceleyebilirler.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Makyaj trendi
Çökme
X
-
Sevgili arkadaşlar bu mağazadan parfüm alanlara sormak istediğim bir soru olacak; öncelikle ben de buradaki olumlu yorumlara istinaden narciso for her edp 50ml’in oldukça uygun olan fiyatını görünce kaçırmak istemedim ve aldım.. Parfüm büyük ihtimalle orijinal zira daha önce bildiğim ve kullandığım bir koku ancak aldığınız parfümlerde aracı firma amblemi var mıydı acaba? Örneğin narciso ürünlerinin aracısı arcon fakat aldığım parfüm ambalajında herhangi bir aracı firma ibaresi,etiketi vs. bulunmamakta.. Şimdiden teşekkür ederim!
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Lostcode View PostMakyaj trendi isimli alışveriş sitesinde parfümler bayağı indirime girmiş arkadaşlar kanınıza girmek gibi olmasın ama Serge Lutens un bois Vanille 100 lük 675 tl cidden çok iyi fiyat diğer parfümlerde hatırı sayılır ölçüde indirimde düşünen arkadaşlar varsa inceleyebilirler.
Yorum
Yorum