Dior'un resmi Türkiye online satış sitesi açılmış.(Darısı Chanel'in başına) Herkese hayırlı olsun. Fiyatlar pahalı ama özel seride 450 ml seçeneği mevcut. Bu seçenekle parfümlerin ml fiyatları 8.2 Türk Lirası'na denk geliyor. Çok yoğun katılımlı olmak şartıyla 450'lik şişelerden split düzenlenebilir. Belki ilerleyen günlerde açılışa özel indirimler de olur.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
tr.dior.com
Çökme
X
-
Site gerçek mi, emin miyiz? Gerçekse ne mutlu, Maison Dior serisi ve hayalini kurduğum bir parfüm de gelmiş. Ancak sitenin hiç bir yerinde firmanın Türkiye temsilciliğine dair bir adres ya da telefon numarası bulamadım, iade sekmesinde de herhangi bir adres veya kargo bilgisi yok.
dior.com/fr_fr üzerinden girince "You are visiting fron Turkey" diyen bir pop-up açılıyor ve buradaki parfüm alışverişi sekmesi tr.com.tr'ye yönlendiriyor. Ama ana sayfanın sol üst köşesindeki ülkeler sekmesinde Türkiye henüz yok.
Dior iletişim bilgilerini girene veya cesur arkadaşlar başarılı alışverişler yapana veya kadar beklemedeyimSon Düzenleme Rayiha; 20-11-20, 23:59. Tarafından yapıldı.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Rayiha View PostSite gerçek mi, emin miyiz? Gerçekse ne mutlu, Maison Dior serisi de gelmiş. Ancak sitenin hiç bir yerinde firmanın Türkiye temsilciliğine dair bir adres ya da telefon numarası bulamadım, iade sekmesinde de herhangi bir adres veya kargo bilgisi yok.
Yorum
-
Sitede gezerken yorumunuzu farketmemişim Myrkur , sonradan ben de farkettim. Dediğiniz gibi devasa bir hack yoksa gerçek olmalı, ama keşke kurumsal bilgileri, en azından çağrı merkezi vb. bilgileri verselermiş ve boş yere şüphe yaratmasalarmış. Çünkü internet alışverişlerinde bilmediğim sitelerde ilk baktığım şey kurumsal bilgiler ve erişilebilirlik oluyor. Ünlü markaların iyi kalite sahte sitelerini epey bir görmüşlüğüm var
-
-
Orjinal yazı sahibi: Rayiha View PostSite gerçek mi, emin miyiz? Gerçekse ne mutlu, Maison Dior serisi ve hayalini kurduğum bir parfüm de gelmiş. Ancak sitenin hiç bir yerinde firmanın Türkiye temsilciliğine dair bir adres ya da telefon numarası bulamadım, iade sekmesinde de herhangi bir adres veya kargo bilgisi yok.
dior.com/fr_fr üzerinden girince "You are visiting fron Turkey" diyen bir pop-up açılıyor ve buradaki parfüm alışverişi sekmesi tr.com.tr'ye yönlendiriyor. Ama ana sayfanın sol üst köşesindeki ülkeler sekmesinde Türkiye henüz yok.
Dior iletişim bilgilerini girene veya cesur arkadaşlar başarılı alışverişler yapana veya kadar beklemedeyim
Yorum
Yorum