Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Minisepet.com

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Minisepet.com

Merhaba, Minisepet.com adresinden parfüm alışverişi yapan var mı acaba? Aradığım bir parfümü buldum fiyatı da uygun gibi lakin güvenemedim.

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam fiyatlar hiç de mantıklı gelmedi bana. Prada Luan Rosa Extreme örneği 100 ml 362 TL. Bence imkansız

Yorum

Valentinolar uygun görünüyor.

Firma Ünvanı:

Trendi Grup
      İnternet Hizmetleri Pazarlama Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.
      Beylikdüzü V.D.
      Esenyurt / İstanbul / Türkiye

https://www.sikayetvar.com/trendi-grup

Şöyle bir çıkarımda bulundum, düzgün bir firma gibi görünmedi bana.

Yorum

Yaşanan sorunlar neticesinde herhangi bir muhatap bulunamadığı, firma hakkında genel şikayet konusu. Bazı parfümlerin fiyatı normal gibi. Ancak karaların_cemal hocamızın da dediği gibi bazı fiyatlar imkansız. Örneğin Dior Homme Parfum 75 ml 432 tl bilemedim. Fazlasıyla tereddüt hasıl olmuş durumda

Yorum

Üretimden kalkmış ve bulunamayan bir kokuyu "stokta var" görünce inanmak istiyor insan işte ama evet bana da güven vermedi. Bu arada ilginiz için teşekkür ederim.

Yorum

her yıl tam bu zamanlar farklı bir isimle site açılıp aynı taktikle binlerce kişiden sipariş alınıp yollanmıyor. Paranızın peşine düşmezseniz imkanı yok geri alamazsınız. Geçen sene tanıdığım biri tam 5 ay sonra parasını kurtarabildi bu tip bir siteden. O da banka yoluyla firmanın hesabına haciz koydurttu. Kesinlikle uzak durun. Çok büyük ihtimal aynı kişiler yolunacak birilerini arıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: matrai View Post
              her yıl tam bu zamanlar farklı bir isimle site açılıp aynı taktikle binlerce kişiden sipariş alınıp yollanmıyor. Paranızın peşine düşmezseniz imkanı yok geri alamazsınız. Geçen sene tanıdığım biri tam 5 ay sonra parasını kurtarabildi bu tip bir siteden. O da banka yoluyla firmanın hesabına haciz koydurttu. Kesinlikle uzak durun. Çok büyük ihtimal aynı kişiler yolunacak birilerini arıyor.
              Teşekkürler hocam, asla bilinenden şaşmamak lazım onu anladık artık..

Son Düzenleme müfettiş; 23-12-19, 00:34. Tarafından yapıldı.

Yorum

Click image for larger version

Name:	Ekran Resmi 2019-12-23 23.18.12.png
Views:	3817
Size:	238.6 KB
ID:	147405
                Şu resim bile her şeyi anlatıyor aslında. Kaç tane profesyonel satış yapan firma şu şekilde insan resmi ve reklam kullanıyor allah aşkına.

Bu arada fiyatlar 2016 Sevil, Tekin Acar ve Sephora fiyatları ile aynı. Kendim 2016 yılında Prada Luna Rossa Extreme ve Valentino Uomo Intense'i 360 TL'ye almıştım oradan hatırlıyorum. Hatta DHP mi alsam diyordum Valentino yerine onun fiyatı 429 TL idi. Sonra kendime boşver Valentino hem daha ucuz hem de 100 ml diyip onu almıştım
                Ekli Dosyalar

Yorum

Bir şey normalden fazla ucuzsa vardır altında bir çapanoğlu. Bir parfümün fiyatı sevil yada beymen den %10-20 den fazla fiyat farkı varsa şüphelenmeye başlıyorum. Tabi güven için tek kriter fiyat değil onun da altını çizeyim.

Yorum

Bu tip siteler genellikle kapi ödemeli ürün gönderiyolar kargocu paketi kapiniza getiriyor yalniz parayi almadan paketi açtirmiyor neyse parayi ödeyip paketi açtiniz geçmiş olsun ya istediginiz ürünle alakasi olmayan kel alaka bişi çikiyor yada sahte.bu sitenin adresi birde esenyurt menşeiili olunca eyvah eyvah diyorum uzak durun

Yorum

İşleniyor...
                    X