Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bigparfüm

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Bigparfüm

    Merhabalar bigparfümden daha öncesinde alışveriş yapan var mı ? Fiyatları gerçek olamayacak kadar uygun geldi ama sitelerinde %100 gerçek ürün sattıklarını iddia ediyorlar ve olmumsuz bir yorum da bulamadım internette. Size buradan parfüm alınabilir mi ?

  • #2
    merhabalar hocam bigparfüm mağazasından bir çok alışverişim oldu ürünler orijinal ithalatçı firma bandrollü içiniz rahat olsun

    Yorum


    • #3
      Alternatif ithalatçılarla çalşıyorlar büyük ihtimalle. Beymen'in ve BigParfüm'le birlikte birkaç firmanın daha sattığı bir parfüm almaya karar vermiştim. Beymen'in ithalatçısıyla diğer firmaların ithalatçıları farklıydı. Jelatinlerinin kapanışı yeterince düzgün görünmüyordu, yarı fiyatına satıyorlardı.

      Sonuç olarak Beymen'den kampanya yakalayarak aldım. Jelatini kusursuz geldi.

      Yaygın ithalatçı değilse veya ambalajı olması gerektiği gibi değilse şahsen huzursuz oluyorum. Kimsenin ürünü orijinaldir değildir diyemem ama çeşitli sebeplerle (üretimin durması vb.) mağazadan çekilen ürünlerin, eğer ambalajları bozulmuşsa yeniden paketlenerek internet kanallarına verildiğini bizzat bir ithalatçı firmadan öğrenmiştim. (Hatta bir ara internette Shalimar'ın "repack" tanımıyla satıldığını görmüştüm, belki bu anlama geliyordu) Ciddi fiyat farklarının sebebi, bu tür yeniden paketlemeler, eskimiş ürünler olabilir. Bazı ülkelerde deneyip satın aldığınız aldığınız parfümleri kullansanız bile geri verebiliyorsunuz. Bu tür ürünler de paralel ithalat yoluyla geliyor olabilir.

      İthalat işinin içyüzünü bilenler aydınlatsa keşke. Benimkiler sadece tahmin.
      Son Düzenleme Rayiha; 11-11-19, 23:10. Tarafından yapıldı. Reason: Anlatım hatası

      Yorum


      • #4
        Tecrübelerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim herkese iyi günler dilerim

        Yorum


        • #5
          Bigparfüm ürünleri orijinal mi değil mi bilemem ama bu kadar tuzu kuru bir firma daha görmedim. Ne pzarlık yapabiliyorsunuz ne oturup parfüm konusabiliyorsunuz adamlar tamamen ticari çok resmi bir tavır içindeler. Şahsen istedikleri kadar düşürsünler fiyatlarını ben alışveriş yapmıyorum oradan. Magazaya gelen adama İnternetten alın hocam bizim için birşey değişmiyor gibi hiç müşteri bazlı bakmayan bir firma kendileri.

          Yorum


          • #6
            Benim bir arkadaşım geçen sene Trendyol'dan parfüm almıştı, parfümün tedarikçisi bigparfüm isimli mağazaydı. Aldığı parfüm de Versace Crystal Noir'dı. Parfüm jelatinli, distribütör bandrollü eksiksiz bir şekilde gelmişti. Batch code'dan sorgulatınca da 2018 üretim çıkmıştı. Bu deneyim vasıtasıyla tamamen orijinal ürün sattıklarına inanıyorum. Ben bu mağazadan henüz alışveriş yapmadım fakat ilerleyen zamanlarda neden olmasın

            Yorum


            • #7
              Orjinal yazı sahibi: xPixa View Post
              Benim bir arkadaşım geçen sene Trendyol'dan parfüm almıştı, parfümün tedarikçisi bigparfüm isimli mağazaydı. Aldığı parfüm de Versace Crystal Noir'dı. Parfüm jelatinli, distribütör bandrollü eksiksiz bir şekilde gelmişti. Batch code'dan sorgulatınca da 2018 üretim çıkmıştı. Bu deneyim vasıtasıyla tamamen orijinal ürün sattıklarına inanıyorum. Ben bu mağazadan henüz alışveriş yapmadım fakat ilerleyen zamanlarda neden olmasın
              Güvenilir mağazalardandır. Her firma bir takım sıkıntılar yaşayabiliyor bunu baz alarak genelleme yapmamak lazım. Sonuçta memnun olan gelip mağaza çok iyiydi sorunsuz şekilde alışverişi yaptım demiyor ama şikayetçi olduğu zaman yazma ihtiyacı hissediyor. Yine alışveriş yaptım bahsi geçen mağazadan, kargom büyük yarın gelir

              Yorum


              • #8
                10 dan fazla ürün aldım hepsi kutu paket batch kod orjinal. Şikayet sitelerinde de tek bir şikayeti bile olmayan bulunması nadir bir satıcı

                Yorum


                • #9
                  Herkese merhaba uzun bir aradan sonra konuyu güncellemek istedim. Babama doğum günü alma vesilesi ile Bigparfüm adlı siteden alışverişim oldu ürün çok güzel paketlenmişti ve orijinal olduğu gayet belli. Bundan sonra parfümlerimi nereden alacağımdan belli oldu.

                  Yorum


                  • #10
                    Tüm ürünleri orjinal.

                    Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk

                    Yorum


                    • #11
                      Kendilerinden az bulunur bir flanker aldım, hızlı ve düzgün kargolanmış, bandrollü ve faturalı olarak geldi. Jelatin biraz hasarlıydı ama orijinallik açısından sorun görünmüyordu.

                      Yorum


                      • #12
                        iki parfum aldim. orj den emin degilim. koku zevki yok. biraktihi iz fena

                        Yorum


                        • #13
                          Konuyu güncellemek istedim, Zamanında dior sauvage edp 100 ml kutu fotoğrafı istemiştim. Kutusu, jelatini, bandrolü tamamen orijinaldi. Şaşırtıcı olansa ürünün fiyatı inanılmaz uygundu yani o fiyata sahte satan bolca mağaza vardı. Satın almamıştım ürünü zaten elimde bulunan bir üründü fakat şimdi şişem bitmek üzere. n11 den sipariş geçtim mağaza fiyatı 2100, ödediğim miktar n11 %11 indirimi sağolsun 880 TL. İşin ilginci ellerine genelde 3-4 tane stok geçiyor. yani parti parti ürün geçmiyor ellerine. Eğer Dior ürününü bu fiyata verebiliyorsa diğer parfümlerde de sorun çıkmaz diye düşünüyorum.

                          Yorum


                          • #14
                            Yakın zamanda Türkiye'ye pek gelmeyen bir parfüm satın aldım, Parfumcenter etiketliydi, herhangi bir problemi yoktu.

                            Yorum


                            • daredevil
                              daredevil Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Bu parfumcenter benim çok kafamı karıştırıyor. Bazen tamamen orijinal ürün geliyor bazen de sahte olduğu belli ürünler geliyor. Keşke güvendiğimiz toptancı butik parfümeriler bu firmadan uzak dursa. Artık çoğu yeri işgal etti bu distribütörün ürünleri. Bir ara dior ürününde bile bunların etiketini görmüştüm ve ürünün sahte olduğu çok belliydi. Arcon, magna, Te-ha varken neden bu işlere giriyorlar anlamış değilim.

                            • Rayiha
                              Rayiha Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Aynen, ben de tedirgin oluyorum alırken. Şimdiye kadar Guerlain resmi distribütörün getirmediği parfümleri aldım bu ithalatçıdan, bir sorun çıkmadı ama örneğin Atkinsons marla bir parfümü pahalı olmasına rağmen resmi ithalatçıdan tercih etmiştim. Sanırım Guerlain gibi resmi ithalatçılar anlaşmalar gereği büyük miktarlarda ve en popüler ürünleri getiriyor. Bu firma yurtdışı depolarla filan çalışıyor olmalı, onların elden çıkarmak istediği kalan parfümleri toptan karışık bir parti gibi alıyorlar sanırım. Hep sınırlı sayıda oluyor ürün verdiği mağazalarda satılanlar. Tabi bu dediğim nadir ürünler için geçerli. Her yerde bulunan popüler parfümlerin kaynağına daha şüpheyle yaklaşıyorum.
                          İşleniyor...
                          X