Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Hermès

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Hermès

    Click image for larger version  Name:	Hermes-Logo-Font.jpg Views:	1 Size:	35.8 KB ID:	9088



    Hermès, 1837'de Thierry Hermes tarafından kurulmuş bir Fransız lüks aksesuar evidir. Aslında binicilik aksesuarlarına odaklanan şirket, zaman içinde deri çanta, eşarp, aksesuar, moda ve parfüm sektörlerine adım atarak daha da gelişmiştir. Logosundaki At ve at arabası bu geçmişe ithafendir

    İlk Parfümü 1951 yılında Edmond Roudnitska tarafından tasarlanan Eau d’Hermès tır. Marka parfüm sektöründe esas atılımı 2004 yılında Jean-Claude Ellena'nın baş parfümörlüğe getirilmesi ile yapmıştır. Jean-Claude Ellena Hermès için aralarında Terre D'Hermes gibi bir başyapıtınında bulunduğu toplamda 47 adet (Flankerlar ve versiyonlar dahil) parfüm tasarlamıştır. Geçtiğimiz yıllarda markadan emekli olmuştur.

    Bünyesinde toplam 94 parfümü bulunduran marka 1951 yılından bu yana Maurice Maurin, Francois Maurin, Jean-Louis Sieuzac, Jean Guichard, Guy Robert, Jean-Claude Ellena, Christine Nagel, Edmond Roudnitska, Francoise Caron, Olivia Giacobetti, Akiko Kamei, Gilles Romey, Maurice Roucel, Bernard Bourjois, Fabrice Pellegrin, Ralf Schwieger and Nathalie Feisthauer. gibi 17 farklı parfümör ile çalışmıştır
    Son Düzenleme matrai; 27-01-17, 10:45. Tarafından yapıldı.

  • #2
    Designer parfümleri başı çeker piyasada.Hatta bazı niş parfüm'lerle yarışır.

    Yorum


    • #3
      Hermes, Dior ve Guerlain, üçü designerların içinde farklı bir noktadalar

      Yorum


      • Guest's Avatar
        Misafir Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        +1

      • Pink Floyd
        Pink Floyd Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Chanel'i de unutmayalım

    • #4
      Eğer Hermessence Hermes serisinin designerdaki seviyesini yakalayabilseydi(Terre, Sur le Nil, Concentree Verte, Bel Ami vs) Dior'dan, D&G'dan, hatta ve hatta Tom Ford'dan bile başarılı özel bir seri ortaya çıkardı, maalesef yazık ettiler.

      Markanın kemerlerini ise hiç sevmediğimi söylemek zorundayım

      Yorum


      • #5
        Designer ya da ana akım her neyse.. Bu kategoride Chanel, Hermes ve Dior bence en başarılı markalar ve Hermes'in kendine özgü bir tarzının olması diğerlerine göre en büyük avantajı ve farklılığı. Denediğim hemen her parfümünde Hermes tarzını yakalayabildim. Özellikle, efsanesi Terre d'Hermes başta, Voyage, Un Jardin Sur Le Nil, Hermessence Vetiver Tonka, Hermessence Ambre Narguile, Bel Ami en beğendiğim çalışmaları.
        Son Düzenleme cantona8; 02-02-17, 10:13. Tarafından yapıldı.

        Yorum


        • #6
          Orjinal yazı sahibi: Frozenwings View Post
          Hermes, Dior ve Guerlain, üçü designerların içinde farklı bir noktadalar
          + Costume National ve Comme des Garcons diyorum.

          Yorum


          • Frozenwings
            Frozenwings Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Comme des Garçons'u zaten niş sayıyorum.

        • #7
          Orjinal yazı sahibi: TME View Post
          Eğer Hermessence Hermes serisinin designerdaki seviyesini yakalayabilseydi(Terre, Sur le Nil, Concentree Verte, Bel Ami vs) Dior'dan, D&G'dan, hatta ve hatta Tom Ford'dan bile başarılı özel bir seri ortaya çıkardı, maalesef yazık ettiler.
          Hermes'in ana akım serisindeki parfümler, ana akım ortalamasının epey üzerine çıkan işler olduğu için ve Hermescence adı verilen özel serideki parfümler de aşağı yukarı o seviyelerde dolaşan çalışmalar olduğu için parfüm meraklılarının özel seri beklentisini çok tatmin etmiyor gerçekten. Ben de bu seriye zaman ayırıp deneyebildiklerimi denediğimde, her biri için, Hermes'in normal serisinden de çıkartılabilirmiş bu parfüm diye düşünmüştüm. Aslında, özel seride de (1-2 istisna dışında) kendi çizgisini devam ettiriyor diye bakılabilir belki ama özel seri denince daha çizgi dışı işler bekleniyor doğal olarak.

          Yorum


          • #8
            designerde en sevdiğim marka. nil-terre-voyage favorilerim

            Yorum


            • #9
              Markanın simgesi ve turuncusu çok asil

              Yorum


              • #10
                Benimde çok sevdiğim Designer markalarından birisi olabilir.Terre d Hermes faktörüde bu durumu tetikliyor olabilir tabi.

                Yorum


                • #11
                  En sevdiğim designer markalarında en tepelerde . Bambaşka kalitede gerçekten. Çıkarttığı parfümlerin bana bu kadar yakın olması da zevk olarak ön planda tutmama en büyük sebeplerden biri tabi...

                  Yorum

                  İşleniyor...
                  X