Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Costume National

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Costume National

Click image for larger version

Name:	1418647066_cnc-logo.jpg
Views:	498
Size:	31.4 KB
ID:	9085

1986 yılında Ennio Capasa tarafından İtalyanın moda başkenti Milano da kurulmuş bir moda evidir. 2002 yılında çıkardıkları Scent Ve Scent İntense ile parfüm sektörüne de adım atmış ve bu süre zarfında çıkardığı sadece 13 farklı parfümle sektörde güzel bir noktaya gelmiştir. Kaliteli ve performanslı kokularıyla bilinmektedir. En ünlülerinden bir tanesi 2009 yılında piyasaya çıkarttığı Costume National Homme dur. Her çıkardığı veya çıkaracağı kokular parfümseverler tarafından heyecanla beklenmekte ve takip edilmektedir. Türkiyede distribütörlüğü Tekin Acar tarafından yapılmakadır.

Parfümler arasında adından en çok söz ettirenler ise
    Costume National Homme
    Costume National Scent İntense
    Castume National Soul
    Costume National 21

Costume National - Scent İntense kör alış yaptığım ilk parfümdür.İyiki almışım ve tanışmışım Costume National ile...

Yorum

Homme ve Soul çok sevilir Cyber Garden ve 21 normal sevilir Ama bu firmanın genel çizgisini kesinlikle seviyorum

Yorum

CN Homme ile pek aram yok fakat CN Scent intense ve CN Soul bence harikalar yaratmış eserlerdir hele soul harikaaa

Yorum

çok sevdiğim bir abimden duymuştum costume national ismini ilk defa..
          sonra da çok sevdigim bir marka haline geldi.

cn homme
          cn scent intense
          cn cyber garden
          cn 21
          cn pop
          elimde olan ve sevdiğim kokular.

nude edp ile soul da alacaklarım arasındaydı..

Yorum

Bir tane beğenmediğim parfümü çıkmadı şimdiye kadar. Çok başarılı bir marka. Tabiki Homme, Scent Intense ve Soul favori 3lüm.

Yorum

Costume National Homme efsanesiyle tanışmam tamamen şans eseri ve merakımın ilk başlarında az parayla bir EDP almak istemem ile oldu (iyi hatırlıyorum, mizu'dan 80₺'ye 50ml'sini almıştım). Markayla da bu sayede tanıştım. Sonrasında Scent Intense ile Soul edindim. Bazen Soul'u kullanıyorum. Tatlı ve çok güçlü bir parfüm. Çok sıkarsanız şişeyi attıracak kadar bayıyor. Ama dozunda ve mevsiminde kullanırsanız süper keyif veriyor. Etraftan da bolca soruluyor. Bence bu marka az parfüm çıkarıyor ama İtalyan ekolünden geldiği için designer kategoride çalışıyor olmasına rağmen ortalama beğeni seviyesinin üstünde işler yapıyor.

Ne de olsa o bir İtalyan

Yorum

Costume National ile tanışmam ilginç bir şekilde olmuştu. Kulakları çınlasın, Parfümbank adlı sitenin sahibi Ömer bey vardı. Onun ofisine gitmiştim, bazı tester kokulara bakıyordum. Birdenbire bana "Costume National"'i duydun mu dedi? (Homme'u kastediyor). Açıkçası telaffuzundan da bir şey anlamamıştım ama "yok duymadım" diyiverdim. Yaklaştı ve ceketini açtı "kokla bak" dedi Bu şekilde tanıştım ve zor bir koku olduğuna kanaat getirsem de aldım, çok da severek (ama çok dikkatli) kullanıyorum.
                http://www.fragrantica.com/member/761777/

Yorum

homme dan nefret ederim. 21 kış için iç ısıtıcı bir koku bence. scent intense in ise en son çıkan special edition parfum versiyonunun edindim en son. scent intense seviyorum en çok

Yorum

İşleniyor...
                  X