Bol odun ve tütsü türevleri, kullanıcısına verdiği farklı hissiyat, onu desig-nish tayfasında Guerlain ile ilk sıralarda görmemi sağlıyor.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Comme Des Garcons
Çökme
X
-
Yüzyıllardır bi' kokularını arıyorum ben bunların.
Series 2: Sequoia Red
Bertrand Duchaufour imzalı...
Zamanında lucky scent'te biie gelen taleplerden ötürü tükenmiş ve bi' daha da gelmediğini söylemişlerdi. Hatta yine Lucky Scent'in Youtube kanalında, orada çalışan dövmeli bi' arkadaş gelmiş geçmiş en seksi Comme des Garcons çalışması olduğundan bahsediyordu. Neredeyse hiç bi' yerde bulunamıyor. O bulunamadıkça ben inatlaşıyorum, ben inatlaştıkça sinir oluyorum...
Üzerine Rom dökülmüş odunlar, ağaçlar kendisi.- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
Yorum
-
haklısınız bide toplumda sanki şöyle bir kanı kalmış. içten içe kötülemek ama vicdanına yenlip mükemml demek. örnek verecek olursak. herkes ya çok sentetik deyip önce kötüler benim gibiOrjinal yazı sahibi: Frozenwings View PostDüşünüyorum da CDG, marka olarak hiç kimsede kötü bir izlenim bırakmamış. Bu bir başarıdır.
sonrada mükemmel der hakkını verir yine benim gibi
- 1 Beğen
Yorum
-
Her parfümünde değilse bile birçok parfümünde sentetikliği sanatsal yaratıcılıkla birleştirip fark yaratmayı başaran, genel beğeninin kölesi olmadan cesaretle postmodern işler çıkarabilen ve bu şekilde de piyasada yer edinilebileceğini gösteren ilginç bir marka.
- 2 beğenme
Yorum
Yorum