Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

MDCI Paris

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• MDCI Paris

Click image for larger version  Name:	Logo-MDCI-_web.jpg Views:	1 Size:	118.9 KB ID:	6395

Parfümörlerini kısıtlamayan ve onları tamamen özgür bırakmasıyla ünlü bir fransız parfüm evi. Büstlü şişeleri ile sektöre farklı bir yaklaşım getirmiştir. Markanın ilk parfümü Ambre Topkapı dır. Oldukça çarpıcı ve ilgi çekici parfümleri vardır. Koleksiyonunda bayan parfümleri ağırlıkta olsada en fazla ses getiren parfümü 2 erkek parfümüdür. Chypre Palatin ve İnvasion Barbare. Duyduğuma göre sahibi eşiyle beraber aynı tauerde olduğu gibi üretim ve şişelemeri evlerinde kendileri yapıyorlarmış. O zaman bizede o eller dert görmesin demek düşer

Invasion Barbare icin kim ne derse desin, benim niche dunyamda onemli yeri olan bu parfumun koleksiyonumda hic bitmeden olmasini mutlaka istiyorum

Yorum

Kokladigim tek parfümü chypre palatin olsa da an itibariyle parfum dunyamdaki en önemli eser olmasından ötürü hayranlık besledigim bir parfum evi

SM-N7505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Chypre palatin 2 gün önce denedim..üst notaları çok guzeldi sonrasında vanilya ya evrilmesi çok guzeldi ama vanilya ya dayanamiyorum

Yorum

Katıldığımı söyleyebilirim çok özgün ve üst kalite çalışmaları bulunuyor.

Yorum

Invasion Barbare şaheser

Yorum

Barbare gerçekten güzel bir parfüm, çok beğeniyorum.. Chypre Palatin de oldukça güzel bir parfüm.. Cuir Garamante'sini çok merak ediyorum MDCI'nin deneme fırsatım olmadı, var mı bir iki cümle karalayabilecek olan

Yorum

İşleniyor...
              X