Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Phuong dang

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Phuong dang

    Phuong Dang diye 2016 çıkışlı yeni bir niş parfüm markası gördüm. Marka adını kurucusu olan bayandan alıyor toplamda 12 parfüm üretmişler Fragrantica da 10 tane si var ve parfümlerinin çoğu meşhur parfümör Bertrand Duchaufour imzalı, parfümlerinin notaları ilgimi çekti böyle birinden kötü bir şey beklenmez zaten. Bu marka hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazarsa hepimiz istifade ederiz. Ve şimdiden o arkadaşların ellerine sağlık diyorum. En yakın zamanda bu parfümlerin de splitlerini görmek dileğiyle

  • #2
    Phuong Dang Parfümleri, 2016 yılında 9 tane Bertrand Duchaufour tarafından yaratılan 10 kokuyla yeni bir lüks marka. Biyografisine göre Bayan Dang, Vietnam doğumlu karışık bir medya sanatçısı ve şimdi Singapur'da yaşıyor. Yüksek moda endüstrisinden makyaj sanatçısı Elite Modeling Agency'nin Yaratıcı Direktörü ve şimdi bir görsel sanatçıya kadar değişen çeşitli kariyerleri vardı. Biyografisi, heykel resimlerinin dünyada sergilendiğini ancak parfümeri konusunda uzun zamandır ilgilendiği ve yağ koleksiyonundan kendine kokular yarattığını belirtiyor.

    Parfüm rüyalarını gerçeğe dönüştürmek için Bertrand Duchaufour'u seçti. Bayan Dang'ın Girl Boss adlı bir siteye yaptığı röportaja göre, körü körüne kendisine yazdı ve fikirlerini ve resimlerini sundu. O, "Bu beklediğim proje" diye yanıtladı.

    Şimdilik bu kadar bilgi bulabildim. Translate çevirisi yazım hataları olabilir
    Son Düzenleme Kosovic; 15-12-17, 18:20. Tarafından yapıldı.

    Yorum


    • #3
      Ve parfümlerin hepsi extrait versiyon fiyatları 50ml 450 dolar
      Son Düzenleme Kosovic; 15-12-17, 17:17. Tarafından yapıldı.

      Yorum


      • #4
        Elinize sağlık. Hicbir parfümün bir milimine 35 lira vereceğimi sanmıyorum. Extrait konsatrasyon iyi bir satış stratejisi sanırım.

        LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

        Yorum

        İşleniyor...
        X