Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bvlgari

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Bvlgari

    Click image for larger version  Name:	bulgari-logo-.png Views:	1 Size:	9.2 KB ID:	31258



    Bvlgari markası 1857 doğumlu Yunanlı gümüş işlemecisi Sotirio Boulgaris tarafından Yunanistanın Corfu adasında ilk temelleri atılmıştır. Boulgaris daha sonra İtalyanın Roma kentine taşınarak gümüş işlemeciliğine burada devam etmiştir. Şirketin merkezi Roma'dadır. Ultra lüks klasmanındaki marka günümüzde mücevherat, takı tasarımları, Saat, optik, kozmetik gibi alanlarda faaliyet göstermektedir.

    Bizi ilgilendiren alan yani parfüm alanına 2 yıllık bir pazar araştırması sonucu 1992 yılında Jean-Claude Ellena tarafından yapılan Eau Parfumee au The Vert ile giriş yapmıştır. Bu parfümle ilgili Jean Claude Ellenanın da bir hikayesi vardır onu başka bir başlık altında yazarız. Daha sonra piyasaya çıkan 2 kokusu Bvlgari Pour Femme ve Bvlgari Pour Homme ile dikkatleri üzerine topladı. 2014 yılından itibaren nish parfüm sektörünede adım atan marka bu zaman kadar 78 adet parfüm piyasaya sürdü. 2011 yılı mart ayında LVMH gruba satılan markada şimdiye kadar çalışan parfümörler Annick Menardo, Alberto Morillas, Jacques Cavallier, Sophia Grojsman, Beatrice Piquet, Carlos Benaim, Sophie Labbe, Olivier Polge, Daniela (Roche) Andrier, Nathalie Lorson ve Jean-Claude Ellena
    Son Düzenleme matrai; 25-04-17, 17:57. Tarafından yapıldı.

  • #2
    Özel serisindeki bir çok parfümü deneyen birisi olarak çok memnun kaldığım bir marka olmuştur.Özellikle Tygar ve Yasep’i denemenizi tavsiye ederim.

    Yorum


    • #3
      Designerlar içerisindeki belli bir ağırlığı olan, başarılı bir marka bence.

      Yorum

      İşleniyor...
      X