Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Zoologist

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Zoologist

    Click image for larger version

Name:	logo zoologist.jpg
Views:	724
Size:	58.7 KB
ID:	21841

    2013'te Victor Wong tarafından Kanada'nın Toronto eylatinde kurulan indie bir markadaır. Her parfümü bir hayvandan esinlenerek ve onun yaşam tarzına, zekiliğine, çevikliğine veya beslenme alışkanlıklarına atıfta bulunarak yapılmış ve o hayvanın ismi kullanılmıştır. İlk parfümleri 2014 yılında piyasaya çıkan Panda, Beaver ve Rhinoceros tur. Günümüze kadar toplam da 9 parfüm çıkartmıştır. Son zamanların en fazla konuşulan indie parfümevlerinden biridir. Çalıştıkları parfümörler ise Ellen Covey, Chris Bartlett, Shelley Waddington, Sarah McCartney, Tomoo Inaba ve Paul Kiler.

    Bu zamana kadar çıkarttığı parfümler

    Bat
    Beaver
    Beaver 2016
    Civet
    Hummingbird
    Macaque
    Nightingale
    Panda
    Rhinoceros

  • #2
    Victor Wong'un blogunu ara sıra okumak keyifli oluyor. Başka markaların parfümleri hakkında çekinmeden yazan bir parfümevi sahibi olması onu ilginç yapıyor. Sadece parfüm yazmıyor. Mesela çok memnun kaldığı kısa süreli Türkiye seyahati de yazdıkları arasındaydı.

    https://sillyage.wordpress.com

    Yorum


    • #3
      Bugüne kadar gördügüm en güzel şişe tasarımına ve basitligine sahip marka.Kokuları hakkında hiçbi fikrim yok deneme fırsatım olmadı.Yalnız civet okadar ilgi uyandırıyoki .Hele şişedeki resim.

      Yorum


      • #4
        Hocam diğer kokuları hakkında yorum alabilirmiyiz. Ben Rhinoceros bulunduruyorum ama kullanılabilecek bi tarz değil belkide bana göre değildir bilemiyorum ama genel beğeni diye bir kavramı zaten yok. Merak ettiğim eğer kullandıysanız diğer kokuları hakkında bilgi verebilirmisiniz ve en iyi kokusu hangisidir aralarında. Teşekkürler

        Yorum


        • #5
          Merhabalar uzun bı araştırma sonucu bu markaya ulaştım sonunda bu forumda buldum kendimi 🙂 denemek için 3,5 ml kadar nasıl temin edebilirim

          Yorum


          • _sefa_
            _sefa_ Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            matrai (Altuğ Bey) ile özel mesaj yoluyla irtibata geçebilirsiniz. Kendisinin satılık dekantlar listesinde Nightingale, Hummingbird, Panda, Dragonfly ve Elephant mevcut.
        İşleniyor...
        X