Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
şişeler de pek bir şık, ama ilk aklıma Yeti geldi
Zamurd dikkatimi çekti, sadece açılışta paçuli notasını vermek ilginç olmuş, böyle bir notanın kendini başta gönderip sonra çekilmesi.. eğer yapabilmişlerse helal olsun
Son Düzenleme Asaid; 24-04-20, 04:03. Tarafından yapıldı.
Magnetic adlı parfümünü denedim. Vasat ve kesinlikle şu an ki parasını hak eden ürünler değil bana göre. 2 sene önceki fiyatıyla şu an ki fiyatı arasında dağlar var. 2 sene önceki rakamın üstüne bin ekleyip satmaya başladılar.
İlkinde Sospiro şişelerinin içine Bülent Ersoy kaçmış diğeri ise Le Labo devşirmesi gibi geldi ayrıca lansman açıklamaları klişe, çelişkili ve görüntülerle birleştirince vıcık vıcık zorlama iğrençliklerle dolu. Sadelik, sofistike ve lüküs... Orta üst sınıf beyaz yaka jargonu. Başarılar 🎉🎉🎉
Bu arada yeni fark ettim diğer forumda markanın kurucularından biri 2018 yılında markayı tanıtan bir yazı yazmış. Forum kullanıcıları da markayı baya gömmüş.
Fakat dikkatimi çeken bir nokta 2018 de parfümlerin fiyatı 200 tl miş. Şuan 1350 tl indirimsiz fiyatı. Kokuları elden geçirmişler çünkü forumda yazılan parfümün ekran görüntüsündeki notalarla şimdiki hali uyuşmuyor. Ama bu fiyat artışının açıklaması bu olamaz. Parfüm üretmek değil parfümden köşeyi nasıl dönerize evrilmiş belli ki.
Bahsettiğiniz Anka kuş parfüm. Şişeleri çok orjinal geldi bana. Ali beyle uzun bir sohbetimiz oldu instagram üzerinden. Şu an için malesef ülke dışına çıkaramıyorum ürünleri fakat önümüzdeki aylarda Amerika ve başka ülkelere daha sevkiyatı gerçekleşecek dedi. Ama kısa vadede Türkiye zor demişti.
Yorum