Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Nishane

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Nishane

Click image for larger version

Name:	nishane.jpg
Views:	663
Size:	45.4 KB
ID:	11599

Kurucuları Murat Katran ve Mert Güzel tarafından 2010 yılında kurulmuş ve ilk parfümlerini 2012 yılında Cologne Parfumee isimli serisiyle çıkartmış olan Türk Nish parfüm markamız. Marka Esas sıçramayı ve genişlemeyi yakın geçmişte çıkarttıkları extrait versiyonlu parfümlerle yapmıştır ve şu anda avrupanın bir çok noktasındaki lüx parfümerilerde bu seri satılmaktdaır. Yurtdışı parfüm blogları ve forumlarında adından sıkça söz edilmekte ve parfümleinin çoğu beğenilmektedir. Yerli ilk nish parfüm markamız olan nishane istanbulun çok kültürlülüğü ve avrupa asya yakasını birleştirmesinden dolayı parfümlerinde doğu batı sentezlemesini oldukça iyi işlemiştir. Parfümleri genel anlamda yüksek kaliteli. Kreatif direktörlüğünü kurucuları Murat Katran ve Mert Güzel yapıyor. ve tasarlanan kokular yabancı parfümörlere yaptırılıyor.
    Başlıca parfümlerine göz atacak olursak

Fan Your Flames
    Munegu
    Afrika Olifant
    Suede et Safran
    Patchuli Kozha
    Wulong Cha
    Sultan Vetiver
    Hundred Silent Ways

Orjinal yazı sahibi: zegna
    Nişhane kokularının hiçbirini denemedim. Fun Your Flames'i öve öve bitiremediniz, bir de Suede et Safran'ı merak ediyorum. Split yapsak mı?
    Talep olursa bunu ikinci kez yapmayi gönüllülük esasina dayali olarak kabul ederim
    Son Düzenleme cantona8; 02-02-17, 15:27. Tarafından yapıldı.

Yorum

Mustafa Hocam biliyorsun daha yeni Kokuyorum.net'de Burhan kardeşim yaptı spliti, kısa sürede talep olur mu?

Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post

Talep olursa bunu ikinci kez yapmaya gönüllülük esasina dayali olarak kabul ederim

Yorum

Nishane markasını oldukça beğeniyorum, kaliteli işleri var, kokuları olsun, tasarım-sunumu olsun, üzerine uğraşıldığı belli oluyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: RİYAFES View Post
          Mustafa Hocam biliyorsun daha yeni Kokuyorum.net'de Burhan kardeşim yaptı spliti, kısa sürede talep olur mu?

Aynen. Biz de katildik hatta. Ben talep edilecek bir kac parfumu olursa manasinda dedim. Tum seriyi yapmak gibi bir niyetim yok.
          Son Düzenleme cantona8; 02-02-17, 15:29. Tarafından yapıldı.

Yorum

Bayanlara hitab edenleri de ben eklemek istiyorum ...
            En sevdiğim Vjola
            2. Ambra Calabria
            3. Tuberosa
            4. Rosa Turca
            5. Düftbluten
            6. Santa love
            7. Wlong cha
            8. Passion choco

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Blossom serisinden Vjola cidden baş döndürücü, ufak bir fısla bitmek bilmemesi de cabası...

Yorum

Ben de splitten bunları bekliyorum çok merak ettiğim kokulardı bakalım nasıl bişeyler çıkacak

Boszporusz

Múnegu

Sultan Vetiver

Vjola

Tuberóza

Suède et Safran

Fan Your Flames

Hundred Silent Ways

Yorum

Ben de splitten Duftbluten, Tuberoza, Fan your Flames, Hundred Silent Ways veee Afrika Olifant bekliyorum. Şu animalic bombasını deneyelim bakalım.

Yorum

Kokuyorum da spliti yeni oldu Fun Your Flames başta olmak üzere bir çok parfümünü merak ettiğim ve gurur duyduğum markadır Nişhane

Yorum

Yakın zamanda nishane ropörtajı ile kendilerini çok daha iyi ve yakından tanıma fırsatı bulacağız. Dünyanın bir çok özel noktasında satışı olan ve yabancı forumlarda övgüyle söz edilen Türk parfümevimizin Türkiye de etkin bir şekilde tanıtılması ve doğru kitleden doğru geri dönüşlerin sağlanması marka değerini daha da arttıracaktır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Misafir View Post
                        ...Fun Your Flames...
                        İşte bunu sevdim

Yorum

Selamlar ben de deneyeyim dedim ve discovery set alayım dedim ama paypal ile çalışıyorlarmış alamadık. Türkiye için farklı bir mekanizma ları var mı acaba. Paypal in türkiyede olmadığını biliyorlardır diye düşünüyorum

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• matrai
                            matrai Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Split sayfamızda bir çok parfümünün spliti yapılıyopr şu anda dilediğiniz miktarlarda temin edebilirsiniz

Fun Your Flames
                          Sultan Vetiver
                          Suede et Safran
                          Afrika Olifant
                          Pachuli Kozha
                          Munegu
                          deneme şansım oldu. Açıkçası Suede et Safran ve Afrika Olifantın yeri bende başka oldu.
                          Suede et Safran; Tuscan benzeri doğrudur. Ama o meyvemsimlik yok. Safran çok daha güzel kullanılmış ve süet açılışta çok cüretkar ve sert. Safran zamanla yerleşiyor. Ve bir Nishane klasiği kalıcılık tende 24 saat civarında. Ben Tuscana tercih ediyorum şahsen.

Afrika Olifant; hayvansal kokuları sevenler icin bence muhteşem. Tüm hayvansal ögeler ile çok çekici ve naif bir yorum yapmışlar. Çok başarılı olmuş. Sıcak memlekette yaşadığımdan ve benim icin kullanım alanı dar olduğundan tercih edemiyorum malesef.

Yorum

• matrai
                            matrai Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Son derece bilgilendirici bir yazı çok teşekkürler Meursault hocam

Şubat sonu mart başı gibi 2 veya 3 yeni parfümleriyle bizleri buluşturacaklarını duyum aldım

Yorum

İşleniyor...
                          X