Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Le Labo

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Le Labo

    Click image for larger version

Name:	24194936-a602-4adc-99eb-909e9a157010.jpeg
Views:	822
Size:	193.7 KB
ID:	100518

    2006 New York doğumlu niş parfüm evi. Annick Menardo, Mark Buxton, Alberto Morillas, Nathalie Lorson gibi ünlü parfümörlerle çalışıp sıra dışı işler çıkarttılar ve kısa zaman içerisinde de dünyaya açılıp parfüm camiasında sağlam bi' yer edindiler.

    Konseptlerini çok beğendiğim bi' marka Le Labo. Renk seçimleri, less is more mesajlı şişeleri, parfüm destekçisi yan ürünleri -ki deterjana kadar sunuyorlar - ve parfümlerinin içeriğindeki en yoğun hissedilen notayı parfüm adı olarak seçmeleri beni oldukça etkiliyor.
    En kanıma girdikleri özellikleri ise satılan yerlerde kendilerine özel bi' bölüm oluşturuyorlar ve satın alınmak istenen kokunun esans ve diğer materyallerini satış esnasında karıştırıp kişiye özel detaylarla şişeleyip teslim ediyorlar. Tüm olay karşınızda gerçekleşiyor. Bence müthiş!

    Bünyelerinde parfüm yağları ile birlikte 50 çalışma bulunuyor. En öne çıkanlar ve parfüm-kolikler tarafından beğenilenler Rose 31, Oud 27, Bergamote 22, Santal 33, Patchouli 24, Labdanum 18
    2018 çıkışlı yeni kokuları Tonka 25 içinse yorumlar fena değil gibi.

    Estee Lauder'ın kanatları altında kendisi ve ülkemize henüz uğramadı, gerçi uğrasa da binlerce liralık etiketlerle karşımıza çıkacak.

    İki ucu çikolatalı...




    - Stop the car...
    - What ?!
    - Stop the fuckin' car!

  • #2
    İki ucu çikolatalı...




    Yorum


    • #3
      Le Labo ile ilgili şu şekilde bir sorun var. Distribütörlüğünü vereceği kişiye parfüm atölyesi açma şartı veriyor. Ayrıca bulunacağı mağazada kendine özel stand ve başında duracak ve parfümleri müşteri önünde esanslardan üretip şişeleyip kutulayacak bir eleman. Yani kısacası zor dostum zor. Eleman sıkıntısından değil yanlış anlaşılmasın ülkemiz parfümörleri dünyanın en iyi parfümörleri bile olabilir. Bayrambaşa, Esenyurt, Bağcılar da bulunan üretim atölyeleri bu işin pirleriyle dolu. Size öyle bir le labo hazırlarlar ki Le Labonun bile öyle bir parfümü olduğundan haberi olmaz.

      Esas sorun size ayrılacak stand veya koku atölyesi. Bu durum oldukça zor.

      Yorum


      • #4
        Zara Scent #1 için Santal 33’ün başarılı bir klonu diyorlar. Santal 33’ü koklamadım ama Scent #1 Zara’dan beklenmeyecek derecede kaliteli ve kalıcı kokuyor. 100ml - 60 TL göz önüne alınınca denenebilir.

        Yorum


        • Frozenwings
          Frozenwings Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Zara dükkanlarından kayboluyor ayrıca. Merak edenlerin hızlıca edinmesi lazım.

      • #5
        Orjinal yazı sahibi: 8 Million Stories View Post
        Zara Scent #1 için Santal 33’ün başarılı bir klonu diyorlar. Santal 33’ü koklamadım ama Scent #1 Zara’dan beklenmeyecek derecede kaliteli ve kalıcı kokuyor. 100ml - 60 TL göz önüne alınınca denenebilir.
        tiveden vardi bi ara, hatta aramistim ama bulamamistim, scent#1 tiveden'nin yenilenmis hali diyorlar. Hatta youtube da 3 unu birden karsilastiran bile var.

        Yorum


        • Lagerfeld
          Lagerfeld Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          cemm Zara'nın, aynı kokuları farklı zaman dilimlerinde şişe tasarımlarını değiştirip tekrar rafa koyma gibi bi' takıntısı var. En son ve benim bildiğim C4SHMER4N adlı kokuları (2018 çıkışlı) Thunder Feel (2019) adlı mavi bi' şişede tekrar raflarda. Zara yapıyor bunu yani.

          Dolayısıyla scent#1'in Tiveden'in yenilenmiş hali olduğunu düşünmüyorum. Sadece şişeler değişmiş ve bence scent#1'in şişesi daha tatlı olmuş, severim dombik tasarımları.
      İşleniyor...
      X