Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Zeromolecole Geco

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Zeromolecole Geco

Click image for larger version  Name:	375x500.28587.jpg Views:	1 Size:	28.7 KB ID:	95758

Zeromolecole Geco:
    Gelecek vadeden bir içerik yakalayınca denememek olmaz dedik. Hatta aldık bölüştürdük. Pişman da olmadık. Paçuli, rom, sandal ağacı, tarçın, muskat, vanilya ve bal. Hey yavrum içeriğe bak. Tabi bu tarz bir içerik hazırlamak zor değil. Hemen hepsi popüler notalar ve dengeli bir tasarımla ortaya çıkacak ürünün kötü olmasına imkân yok. Keza Geco da bunu başarmış ve ortaya lezzetli bir oryantal çıkarmış. Baştaki güçlü rom yayılımı ve peşinden gelen Straight to Heaven vari paçulisi çok kaliteli. Orta kısımlara geçerken parfüm tam bir oryantal gibi davranıyor ve sandal-tarçın-vanilya tadı çok naif geliyor. Sadece küçük bir dokunuş gibi. Parfüme yumuşaklığını kazandıran yapıyı oluşturuyor gibiler. Bal çok fazla algılanmıyor ama bence daha ön planda olsa fena olmaz gibi hissediyorum. Parfüm kalan kısmında genel olarak tatlımsı baharatlı, romlu bir paçuli (silhat) gibi hissettirdi bana. Keyifli bir koku yapısına sahip. Ben sevdiğimi söylemeliyim. Bazen miskli aromatik odunsuları andırsa da içinde misk olmaması da beni şaşırttı. Acaba o havayı veren ne? Öğrenmenin sonu yok. En büyük eleştiri performansına gelmeli. Kalıcılığı idare ediyor epeyce ama yayılım özellikle ilk yarım saatten sonra tene yapışıyor. Keşke daha yayılımlı olsaymış. Nedense bana bu Kilian Straight to Heaven’ı anımsattı bu yönden. 7/10.

Sth severler gözünü kapatıp alsınlar direk Çok güzel yorumlamışsın Mustafa hocam emeğine sağlık. Geco elimde şişeli var. Sth extreme elimde biterse mecbur yerine geco geçecek. Çok sevdiğim bir koku tarzı. Ülkemizde bulunmaması kötü yanı. Normal sth den de performans olarak daha iyi

Yorum

Kalemine sağlık kardeşim, vintagelardan kafamı kaldırdığımda sth sever olarak bu parfümü çok duydum. Bir ara deneyeceğim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

İşleniyor...
      X